Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Otec jedničky se vrátil a natočil její klon...laciněji vypadající (spouštěcí scéna je beznadějně televizní), překombinovaný do debility, a navíc s horšími hereckými výkony než nabídli starší sourozenci. A to je Mary Elizabeth Winstead moc hezky mňoukající kočička, a jak ukazuje v Bobbym, hrát vcelku umí. Tady ale nemá co, stejně jako ostatní...takže zůstává už jenom gore, který je naštěstí pořád celkem fajn. I když....solárko mi přišlo už moc blbé, a ačkoliv třeba nehoda s motorem je ROFL jak má vypadat, zase to šlo do kytek v posilovně. Ale ono je to vlastně jedno, protože aby to vyvážilo všechna negativa, to by se musely dít hodně onačejší trikové orgie. 40% a narozdíl od dvojky, která mě pobavila, už se znovu dívat nebudu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Možná nejatmosféričtější úvod celé série. Horská dráha je děsivá dávno před tím, než se na ní vůbec něco přihodí, a i když oproti jedničce a dvojce mírně pokulhávají efekty (horská dráha chvílemi působí dost digitálně), umírající scény jsou opět bez problému, tj. brutální, krvavé a realistické. Nápovědy blížících se konců jednotlivých postav jsou nám tentokráte naservírovány až pod nos, ne všechny se ale dají správně odhadnout, takže několika děsivým "překvapením" se člověk stejně nevyhne.;-) "Nezvratný osud 3" navíc disponuje výrazně povedenějším závěrem než předchozí díl, což je jedině dobře (ruka bohužel budila spíše "XD" než ":-O"). ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Jednotka predstavuje výbuch originality, divák nemá času riešiť iné, než ako sa z toho hrdinovia dostanú a kto bude vydrbanejší. Dvojka je zase výbušnou, popcornovou splatter jazdou a divákovi nevadí, že po dramatickej stránke sa už toho veľa nového neudeje. Lenže pri trojke sa jedná priam o explóziu všetkého zlého, čo doteraz spinkalo pod povrchom. Prekombinované, samoúčelné, bez prepracovanejších pravidiel, v závere už úplne bez nich. Porno snažiace sa o príbeh so síce chutnými, ale iba štandardnými "tými" scénami. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia časť veľmi podarenej série! Myslel som, že režisér pôvodného dielo, sa vráti k vysoko nastavenej latke, ale ani náhodou. Začiatok úplne totožný s prvým dielom, no najväčšia chyba je tu slabá konštrukcia typov náhodných vrážd, ktoré boli v prvých dvoch dieloch robené parádne prekvapivo, naopak, tu je to silná priehľadnosť. Pár vydarených scén(niektoré ozaj husté)však celý film nezachráni. To isté sa týka záveru. No myslím, že ako tretie pokračovanie nesklamalo. A začiatok s horskou dráhou je celkom cool! 55%. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

První Nezvratný osud byl originální a atmosférický horor. Tam, kde ztrácel druhý díl na originalitě a nervy drásající atmosféře, to doháněl vymazlenými záběry a brutálnějšími mordy. Třetí díl je už pouze recyklací původního námětu a vyčnívá jen nekompromisní brutalitou a originalitou jednotlivých zabití. Ničím jiným nepřekvapí. Dokonce bych tento díl už ani nenazval hororem, ale spíš krvavým thrillerem, bát se tu totiž rozhodně nebudete. Škoda, že se po prvním "hitchcockovsky" vymazleném díle série zvrtla v tuctovou teenagerskou vyvražďovačku...další díl snad radši už netočit. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)
  • Film stál 25 milionů amerických dolarů a už během prvního víkendu (10. – 12. 2. 2006) vydělal 19,1 milionů. Celkové tržby se v amerických kinech vyšplhaly na 54 milionů a celosvětově na 118 milionů. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama