Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 3.10.2009 - stále si vravím, že nemá cenu byť v komentároch vulgárny. Ale čo poviete na to, že naša geniálna MRTVÍZA v snahe nadržaného lovca reklamy "od*ebe" záver filmu nehovoriac o useknutí titulkov. Ja mám film doma na DVD celý. Čo však povedia na takúto "inováciu" tí ktorí si ho pozrú v TV ??? (5.10.2009) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

“There is someone walking behind you, turn around, look at me ..“ V podstate celý film udržuje nad vodou hlavná, nesmierne sympatická dvojka. Kamerové záťahy s radosťou skúmajú brucho a zadok M.E. Winstead, čo nie je pre chlapské oko žiadna škoda, ale o to tu vlastne nejde, no nie? Z Final Destination 3 necítiť skoro žiaden strach, ale naopak môžme pozorovať dej plný “pikantných” smrtí. Objektívne by som mal hodnotit 3*, no so sklonenou hlavou priznávam, že som sa bavil. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

I treti dil si udrzuje nasazenou latku predchozich dilu, pribehove je to zase to samy, herci tu jsou mozna drobet slabsi nez v minulejch dilech, ale porad to je kurevska zabava. Prvni polovina je sice takova lehce roztahana a ta vata mezi jednotlivejma umrtima neni moc zabavna, ale s pribejvajicima minutama se film paradne rozjede a ja se zas skvele bavil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také zlé, ako SAW 2 (3, 4, 8...), ale proste sme to už dvakrát videli a teraz to vidíme tretí raz. Bohužiaľ, hoci „veľkolepý návrat ku koreňom série“ sľuboval na pľac sa (po prestávke s dvojkou) vracajúci pár Wong/Morgan, snímke prekvapivo chýba práve zlovestná atmosféra ich mrazivej a skvelej jednotky. V podstate jediné, čo je nové, je fyzická neprítomnosť Tonyho Todda (iba nadaboval cirkusovú atrakciu, fakt) a dráha namiesto lietadla/automobilov. Prekvapivo pribudla tiež nuda (blbé reči a otravné herecké výkony). Už dvojka ma extra nebavila a toto je ešte slabšie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka už nekupí tolik nápaditosti, jako předchozí díly, a ačkoliv se k sérii vrátil režisér jedničky James Wong, samotné téma už začíná zavánět obehraností. Ovšem úvod s horskou dráhou nemá chybu a film celkově udrží kvalitu předchozích dvou dílů, ale ta lehkost se trochu postupně vytrácí. Jednotlivé smrti jsou nápadité, ale i zde už se dostavuje únava, ale konec v metru stojí za to. Stále je to ještě pořád kvalitní hororová série, ale už nic nového se v ní už určitě nedá vymyslet. 70% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)
  • Film stál 25 milionů amerických dolarů a už během prvního víkendu (10. – 12. 2. 2006) vydělal 19,1 milionů. Celkové tržby se v amerických kinech vyšplhaly na 54 milionů a celosvětově na 118 milionů. (imro)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama