Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka už nekupí tolik nápaditosti, jako předchozí díly, a ačkoliv se k sérii vrátil režisér jedničky James Wong, samotné téma už začíná zavánět obehraností. Ovšem úvod s horskou dráhou nemá chybu a film celkově udrží kvalitu předchozích dvou dílů, ale ta lehkost se trochu postupně vytrácí. Jednotlivé smrti jsou nápadité, ale i zde už se dostavuje únava, ale konec v metru stojí za to. Stále je to ještě pořád kvalitní hororová série, ale už nic nového se v ní už určitě nedá vymyslet. 70% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Otec jedničky se vrátil a natočil její klon...laciněji vypadající (spouštěcí scéna je beznadějně televizní), překombinovaný do debility, a navíc s horšími hereckými výkony než nabídli starší sourozenci. A to je Mary Elizabeth Winstead moc hezky mňoukající kočička, a jak ukazuje v Bobbym, hrát vcelku umí. Tady ale nemá co, stejně jako ostatní...takže zůstává už jenom gore, který je naštěstí pořád celkem fajn. I když....solárko mi přišlo už moc blbé, a ačkoliv třeba nehoda s motorem je ROFL jak má vypadat, zase to šlo do kytek v posilovně. Ale ono je to vlastně jedno, protože aby to vyvážilo všechna negativa, to by se musely dít hodně onačejší trikové orgie. 40% a narozdíl od dvojky, která mě pobavila, už se znovu dívat nebudu. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stále sledovateľné, ale nápady akoby už vyprchali a až dvakrát tu vidíme, ako sa nejaká postava rozhodne vykrikovať do nebies: ja neumriem, ja neumriem, len aby vzápätí očakávane umrel. To bolo také prvoplánové. Presne ako napísal Trevor, dlhšia pauza by prospela. Lenže potom by sa asi toľko nezarobilo. V kinematografii je jasne nastavený cieľ: rýchlo točiť, rýchlo zarobiť. Kľudne aj za cenu toho, že to trochu pokafreme. Divák si zanadáva, ale hlavne, že zaplatí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také zlé, ako SAW 2 (3, 4, 8...), ale proste sme to už dvakrát videli a teraz to vidíme tretí raz. Bohužiaľ, hoci „veľkolepý návrat ku koreňom série“ sľuboval na pľac sa (po prestávke s dvojkou) vracajúci pár Wong/Morgan, snímke prekvapivo chýba práve zlovestná atmosféra ich mrazivej a skvelej jednotky. V podstate jediné, čo je nové, je fyzická neprítomnosť Tonyho Todda (iba nadaboval cirkusovú atrakciu, fakt) a dráha namiesto lietadla/automobilov. Prekvapivo pribudla tiež nuda (blbé reči a otravné herecké výkony). Už dvojka ma extra nebavila a toto je ešte slabšie. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ozaj slušná zábava. V podstate len priehrštie scénok, ale pôsobivé. Postavy pekne ubúdajú a je tu zjavný vplyv krvavej éry SAW (pekne to vidno v porovnaní s jednotkou, ktorá ešte čerpala z atmosféry VRESKOTov). Svieža odškrtávačka, ktorá dokázala nečakané - je dostatočne iná ako jej predchocovia, aby sa na ňu nezabudlo.... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)
  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama