Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb jak to všechno zase začalo. Mystično a strach z neviděného, který přetrvával v prvním díle je pryč. Tvůrci se pevně drží co nejbrutálnějších provedení smrti každého vybraného nešťastníka a není zde již víceméně nic, co by člověka mohlo překvapit. Dopředu se dá lehce vytušit, co se zřejmě dotyčnému stane a tak jen čekáte, jak moc bude jeho konec bolestný a brutální. Ovšem dost dobrý je nápad s fotkami, u kterých hlavní hrdinka později zjistí, co vlastně symbolizují. V tomto filmu jsem se poprvé setkala se sympatickou, mladou tváří Mary Elizabeth Winstead, která se mi začíná moc líbit:) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu zklamaný. První díl Nezvratného osudu totiž patří mezi mé nejoblíbenější vyvražďovačky a na dvojku se taky vždycky rád podívám. A na tento díl jsem se i docela těšil, protože se na místo režiséra vrátil tvůrce jedničky, James Wong. Jaké bylo ovšem mé zklamání, když všechno co od něj v jedničce působilo originálně a svěže, tady působí nudně. Hlavní hrdinka není tak sympatická jako hlavní hrdinové z předchozích dílů a ani jednotlivá úmrtí již nejsou tak rafinovaná (až na pár vyjímek). Úvodní scéna na horské dráze taky nedosahuje takových kvalit jako ty z předchozích dílů. Jediné co tento snímek drží ve vodách (bohužel) průměru je dosti podařená poslední 20minutovka a poměrně krátká stopáž díky níž to celé rychle uteče. Doufám, že tímto dílem již tato série skončí, protože nechci aby si má oblíbená hororová série stačila udělat ještě více ostudy. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano, pro toho, kdo viděl alespoň jedničku příběh jako takový ztrácí veškeré kouzlo, víte kdo, proč a kdy zemře, ale ještě pořád zbývá to JAK? A na tom dvě pokračování Nezvratného osudu stojí a pro to JAK stojí za to se na ně kouknout. Alespoň tak tomu bylo u mě. Trojka je oproti dvojce trošku lepší v tom, že se narozdíl od ní nesnažila nějak překombinovávat děj a zápletku. Prostě jen v podstatě znovu natočená jednička, u který chybí to kouzlo překvapení a napětí, ale kosení mládeže je i tady dost povedené. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Tradičně sestupná tendence. Od dvojky už je to hlavně jen o perfektně udělané úvodní nehodě (a to jsem měla doteď horské dráhy ráda!) a o několika originálně provedených úmrtích. S žádnou teorií si tady už nikdo hlavu nelámal, padlo to, na koho to padlo :-) přesto je to příjemná podívaná, narozdíl od všech Saw a Hostelů dohromady. Už teď se těším na 4 a 5 a 6... ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najslabšia zo všetkých troch častí. Zlí herci, zlý scenár. Krvavé scény smrti sú síce celkom zaujímavé, ale niektoré z nich pôsobia trapne (niekedy neprehľadne) a aj keby nie, tak to nestačí. Škoda, začiatok na horskej dráhe vyzeral dosť sľubne, ale to, čo nasledovalo potom už skoro nestojí za reč... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)
  • Keď dve dievčatá idú do solária, jedna z nich povie: "Dočerta, zabudla som si iPod." Ale neskôr majú obidve nasadené sluchátka a počúvajú hudbu z iPodu. (ČSFD)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama