Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Prakticky identická kopie předchozích dílů, což nemusí být na závadu, pokud už s tím dopředu počítáte a chcete si vychutnat pouze krvavou směsici absurdních smrtí. Jako takový film funguje velmi dobře. Je pravda, že scéna havárie horské dráhy není tak působivá jako havárie z předešlých filmů, ale zato smrti jednotlivých hrdinů jsou stále dosti vypečené. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je opět dobrý,ale celkem se to nějak vleklo a už to nebylo to co v předcházejících dvou dílech...ale přesto smrtelné nehody byly zajímavé , třeba ta v posilovně a hlavně dost drsná nehoda v solárku. Herci už nejsou tak zajímavý jako v předchozích dílech... Vrátil se režísér jedničky a docela se mu to povedlo....ale jednička se mu vydařila lépe :) Takže mé hodnocení : 77% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud 3 mě překvapil a z celé série se mi líbil nejvíce. Velmi povedená úvodní scéna s horskou dráhou je nejlepší úvod co tato série má. Sympatický herci umírají pomalu a s rozumným odstupem. Nenudil jsem se ani chvíli. Celkem zajímavé scény náhodné smrti doplňuje zase o krok nechutnější způsob popravy. Vcelku vtipný, trošku okoukaný scénář, nicméně si myslím, že za pokoukání to stojí. ( 55 procent ) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také zlé, ako SAW 2 (3, 4, 8...), ale proste sme to už dvakrát videli a teraz to vidíme tretí raz. Bohužiaľ, hoci „veľkolepý návrat ku koreňom série“ sľuboval na pľac sa (po prestávke s dvojkou) vracajúci pár Wong/Morgan, snímke prekvapivo chýba práve zlovestná atmosféra ich mrazivej a skvelej jednotky. V podstate jediné, čo je nové, je fyzická neprítomnosť Tonyho Todda (iba nadaboval cirkusovú atrakciu, fakt) a dráha namiesto lietadla/automobilov. Prekvapivo pribudla tiež nuda (blbé reči a otravné herecké výkony). Už dvojka ma extra nebavila a toto je ešte slabšie. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Očekávaný kousek, který má nakonec chuť předmraženého hamburgeru. Už po deseti minutách děje víte jak bude chutnat a nic vás nepřekvapí. Wong si zkrátka nelámal hlavu a pod dojmem, že všechno podstatné divákům řekly první dva díly, si jenom odmáknul tradiční dějovou kostru. Úmrtí jsou fajn, dodatečně přetočené intro je dokonce super, ale filmu pak začne příliš rychle ubývat kyslík a ke konci je svou prostoduchostí skoro až nesnesitelný. Na videu by mu bylo líp. (5/10) ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama