Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (879)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Sandler natočil opravdu podivný film. Zatímco první půlka je jeho typická komedie, kdy se může vyblbnout co hrdlo ráčí a vtípky se pohybují na stupnici - super až neskutečný trapas, ve druhé půlce příběh nesmírně potemní a na jeho konci se nebudete stačit divit. Inspirace Dickensovou "Christmas carol" je sice do očí bijící, ale vše je podané docela originálním způsobem a celý film tak dostává úplně nové otáčky. Na čem Click hodně staví jsou herci. Sandler sice nijak nevybočuje z řady, ale Hasselhoff si svůj filmový návrat vyloženě užívá a Kate Beckinsale je prostě nádherná:). Za to, jak nestydatě ji Sandler obskočil, by ho měli okamžitě kastrovat!!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. MagicDo It Again 2. Come Out and Play 3. Cool 4. EverybodyI Feel the Earth Move 5. 22 Days 6. Be Anything (But Be Mine) 7. Sequence Groove 8. Give Up the Funk (Tear the Roof Off the Sucker) 9. Match Game Theme 10. Price Is Right Theme 11. Theme from S.W.A.T. 12. Yakety Sax 13. Family Feud Theme ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Další sandlerovka za 70%. Plno výborných gagů (u dvou tří jsem skoro brečel smíchy), ale taky spousta vtípků pouze průměrně kvality (u dvou tří jsem sebou hodně nervózně škubal). Skoro závěrečná vážnější půlhodinka až nečekaně funguje na výbornou (většinou mě takhle nedojme ani plno oficiálně vážných filmů). Zbytek je tradiční. Kdo viděl alespoň dva filmy ze Sandlerovy již velmi početné řady komedií, ten jistě ví o čem mluvim. Tohle však není výtka, ale pochvala, páč sandlerovka začíná být poslední dobou prakticky trademark ne-li malý komediální subžánr, stejně jako například taškařice týpků z Frat Packu. P.S. Nebyl náhodou Schneider ten neskutečnej princ Habiněco na začátku? ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Kate Beckinsale je naprostá kočka...už jen kvůli ní je radost koukat na film :-) ale vážně...podobný námět jako Bruce Almighty, ale hůře provedený, hlavní postavou hůře zahraný...velmi se mi líbil "Hajzlhof", který jediný vytváří vtipné scény, Adam Sandler je nevtipný, místy silně nesympatický, místy herecky slušný. Příliš jsem se nezasmál, ale vcelku jsem se jako běžný divák příliš nenudil. Ale na druhou projekci se zatím dlouhodobě nechystám :-) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Překvapivě rozmáchlá komedie. Poté co Sandler sežene ovladač na všechno a cokoliv ho štve začne přetáčet, přístroj se přepne na autopilot a on tak ztratí kontrolu nad svým životem. Ačkoliv Sandlera vůbec nemusím, tady mi ani moc nevadil. A humor postavený na psím šukání a prdění Hasselhoffovi do ksichtu je chvílema vážně povedený. Poté se příběh přesune do sentimentální fáze, kdy život hlavnímu hrdinovi propadá mezi prsty, což je možná nejlepší část filmu. Překvapivě povedený snímek. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • V prvej scéne, keď deti zobudia Michaela (Adam Sandler), má pred hlavou škatuľku s Twinkies. V ďalšom zábere zmizne. (Arsenal83)
  • Světová premiéra proběhla 14. června 2006 ve Westwoodu v Los Angeles. (BMW12)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama