Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká česká sebranka se rozhodla natočit české Prci,prci,prcičky. To se ale samozřejmě nepodařilo a tak banda ubohejch náctiletejch fracků běhá kdesi. A k tomu ze Superstáru přiběhne absolutně nudná,ničim nevynikající Vaňková! Ano tento film je asi pro pubertální část publika, ale i tak co to sakra je ? Radši tu i hodinu a půl budu koukat hezky z okna! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

V hitu pro náctileté nesmí chybět štěrbiny a humor nejnižší úrovně, což film naštěstí splňuje. Problém je však v naprosto příšerné hlavní trojici, ze které se obrátí kufr i odolným jedincům. Počínání čárky Vaňkové nebudu jako správný gentleman komentovat vůbec. Může nás uklidnit pouze fakt, že dnes už by si nikdo nedovolil vést ženskou roli podobným směrem. ()

Reklama

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Snowboarďáci měli tu výhodu, že v našich končinách to byl první film svého druhu, tudíž se nemohl jakkoliv po někom opakovat a měl volné pole. Panic je nanic to má horší. A je horší. Film bez začátku a konce. Film bez dobrých herců, režie a scénáře. Jediné, na co se dá dívat, je Šárka Vaňková a to ještě když nemluví. Tenhle film prostě nedoporučuji. Radši si vezměte metr a jděte někoho změřit :) ()

RAiken odpad!

všechny recenze uživatele

Říká se, že blázen vůbec neví nic o tom, že je blázen a já si myslím to samé o blbcích. A kdo natočí něco takového je prostě blbec. Možná že bych musel "panu režisérovi" pustit tenhle film dokolečka, aby si uvědomil co si vůbec dovolil vypustit do světa. Nevím, co se Ivo Macharáček snažil tímhle filmem dokázat. Snad chtěl trochu podivným způsobem upozornit na problematiku dětské pornografie, neboť jeho rádoby hrdinové se chovají, jednají, myslí a hlavně VYPADAJÍ jako dvanáctiletí caparti. Navíc jsou tak strašně nesympatičtí (snad jen nosáč z reklamy na kofolu je sympaťák) a jenom jsem čekal, až jim Dušín rozbije hubu. Jenom na to proboha nechoďte do kina, stačí když si to pustíte zadarmo a stejně budete namíchnutý. Dokoukal jsem to jenom proto, abych zjistil, kam až dokáže český filmový průmysl klesnout...BOHUŽEL AŽ NA DNO... ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Film je nanic. Nějak nechápu jak můžou dvě skvělé české herečky, Květa Fialová a Milena Dvorská, vzít roli v něčem takovém. Jestli tohle mělo být něco jako Prcičky, tak se pořádně sekli. U Prciček jsem se smála, tady ne. Neustále se utvrzuji v přesvědčení, že se český film posledních let utápí v bahně. Takovéto filmy to jenom dokazují. Škoda vyhozených peněz. To je rovnou mohli vyhodit z okna nebo věnovat na charitu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)
  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama