Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama natočené na základě skutečného příběhu o nejdelším mafiánském procesu v americké historii. Jack DiNorscio (Vin Diesel), obviněný z drogového překupnictví, obrátí soud vzhůru nohama, když se rozhodne obhajovat sám sebe. Zdánlivě jasný případ, tak skončí jedním z nejvíc šokujících verdiktů v soudní historii. Skutečný Jack DiNorscio během natáčení tohoto filmu zemřel, Vin Diesel se s ním ještě předtím setkal, aby porozuměl, co pro něj soudní spor skutečně znamenal a za co bojoval. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

Mol 

všechny recenze uživatele

I WAS RAISED WITH A DIFFERENT KIND OF LOYALTY! Mno Vin Benzin mě moc nepřesvědčil. Přijde mi, že by se možná do té role hodil, ale scénář je prostě nijakej. Vím, že je to podle skutečnosti a tak a mám rád filmy ze soudnictví, protože jsou většinou moc napínavý, ale tady se dvě hodiny plácají kecy o rodině a žádný pořádný vyvracení důkazů se nekoná. Jackie je rádoby vtipnej a vůbec se nedivím, že mu Nick chtěl vyříznout srdce. YOU SAY MY NAME AGAIN, I'LL CUT YOUR FUCKIN' HEART OUT! ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Filmy ze soudní síně zpravidla pojednávají o svědomitém obhájci, který hájí právo a odhaluje prohřešky proti morálce. Režisér Sidney Lumet se vždy zaměřoval na nejednoznačné, ale přesto charismatické postavy. Jeho soudní film si za hrdinu bere výřečného prosťáčkovského mafiána, který v reálném procesu s dvaceti členy mafiánské rodiny obhajoval sám sebe a jehož zásluhou byli nakonec všichni zproštěni viny. Hrdina ve vynikajícím podání Vina Diesela má tolik šarmu, drzosti a odzbrojující bezprostřednosti, že i divák zapomene, že sleduje padoucha. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Že by to bylo něco extra zajímavýho, to se říct nedá. Většina scén je ze soudní síně a nějak mě nebraly. Je tam pár vtipnejch okamžiků, ale raději bych viděl film z období před tím, než se do vězení dostal, než teď před soudem, kde jen chrlil svoje moudra. Pozitivní na tomhle filmu vidím jednu věc - že ukazuje, jak idiotské to americké soudnictví je, i když si amíci myslej, že je nejlepší na světě (a sorry, ale být v porotě skoro 2 roky, pravděpodobně v izolaci od rodiny atd, to je taky skoro jak sedět). Vlasatej Diesel, k tomu mám neutrální názor s připomínkou, že vypadal jak debil, ale to už je asi ze zvyku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $1,173,643Tržby Celosvetovo $2,636,637 ║ Vin Diesel a jeho šlapanec úplne vedľa, z tými vlasami vypadá fakt otrasne, toho Taliana mu fakt ťažko uveriť ako herecky sa snaží a nie je to úplne zle ale celé to je dejovo podané v tak fádnej plochej nezáživnej réžii až hrôza. Tento film riadne zbrzdil Dieselovi kariéru, môže byť rád že úplne neodpísal, veď 2roky po filme nikde poriadne nehral. /25%/ ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Výborné krimi drama, které tahá a drží nad vodou pouze a jen Vin Diesel. Bez něj by to bylo s bídou poloviční. Dvě hodiny utekly jako voda a já se bavil. Výborný námět, skvělí herci a vše ze soudní místnosti výborné. Netuším, kolik pravdy bylo na lákadlu based on true story, ale minimálně konec musel být hodně přitažený za vlasy. Snad bych dal i těch pět, netuším ale, zda někdy na reprojekci budu mít chuť. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Dvouhodinový film amerického režiséra Sidneyho Lumeta mapuje nejdelší mafiánský proces v historii Spojených států amerických. (duklak2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno