Reklama

Reklama

Útěk z vězení - Vzkříšení

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Hrdinové legendárního akčního seriálu jsou zpátky. Připravte se na dosud největší Útěk z vězení! Všechno začalo, když byl nevinný muž odsouzen k smrti. Jeho geniální bratr, o kterém neměl nikdo tušení, se nechal schválně zavřít za mříže, aby mu pomohl utéct. Vymyslel kvůli tomu složitě propracovaný plán a překonal řadu nečekaných překážek. Po letech strávených za mřížemi, na útěku a v boji proti konspiracím tajných organizací nakonec našli hrdinové svobodu. Bohužel Michael (Wentworth Miller) zemřel. Ale teď se vynořily zvláštní informace, že je ve skutečnosti naživu! Sedm let poté se objevil pod cizím jménem zavřený v nejobávanějším vězení v Jemenu. V zemi zuří krvavá válka a Michaelův bratr Lincoln (Dominic Purcell) i dřívější spoluvězeň C-Note (Rockmond Dunbar) riskují životy, aby ho zachránili. Zpátky do akce se vrací také další bývalí trestanci z věznice Fox River – sympatický dobrák Sucre (Amaury Nolasco) a oblíbený psychopat T-Bag (Robert Knepper). Bývalou Michaelovu manželku Saru (Sarah Wayne Calliesovou), která se znovu vdala, mezitím v Americe ohrožují agenti tajné organizace Poseidon. Jak se Michael dostal do vězení v Jemenu? Podaří se ho zachránit? A jak to, že je vůbec naživu? (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

Nyck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsem měl největší obavy z vysvětlení Michaelova osudu, hlavním problémem páté řady, resp. sequelu byl příběh, který na to navazoval. Protivní kamarádi, které Scofield dostal z dalšího vězení, bezmyšlenkovité pobíhání z jednoho místa na druhé, scény, které postrádají logiku, hraní na nostalgickou notu. To je málo, a je to škoda. Závěrečné dvě epizody potěšily a společně s úvodními dvěma patřily k tomu nejlepšímu, zbylých pět dílů však táhne hodnocení nezadržitelně dolů. 60 % ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Prison Break jsem měl hodně rád, ale vzhledem k nevyrovnané kvalitě posledních dvou serií jsem byl dost skeptický k oznámenému sequelu. Po devíti dílech "oživeného" Prison Breaku však musím konstatovat, že to celé tvůrci dobře promysleli (ano, především návrat Michaela) a i vzhledem k počtu epizod nebylo potřeba používat žádnou scénaristickou vatu a ve většině dějových linek se tak šlo rovnou na věc. Stará parta je zpět a já osobně se těším na další vězeňská dobrodružství. P.S. T-Bag by si zasloužil spin-off. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prison Break se nám vrátil po sedmi letech a musím uznat, že jsem opravdu netušil, co scénáristé vymyslí, protože mít před sebou takhle uzavřený děj a pokračovat po tolika letech musel být opravdu oříšek, každopádně se toho ujmuli na výbornou a začátek nás navodil na parádní atmosféru uvnitř věznice Ogygia. Celkově se mi líbí myšlenka udělání z Michaela mezinárodního teroristu a je to něco, co před sérií nemohl nikdo čekat. Co zklamalo byly výskyty nových (a nejen nových) postav, hlavně ve druhé polovině série, které vám lezou opravdu na nervy a třeba takový Sucre dopadl snad ze všech nejhůře. Bohužel nezbylo moc prostoru ani na vedlejší postavy (a s tím i na nejlepší postavu série T-Baga), který se pořádně objevil až ve finále a je to sakra škoda... Jako hlavní záporák se nám tu objevil Poseidon a okamžitě po zjištění jeho identity jsem měl pocit, že Poseidon by měl být někdo jiný (někdo lepší a nejen po vzhledové stránce), třeba bych si krásně dokázal představit Poseidona jako Billyho Russa z nedávného Punishera. Finále bylo takové, které jsem tak nějak očekával (s parádní a vypjatou atmosférou a bez nějakého většího cliffhangeru) a celkově jsem spokojený s návratem Prison Breaku, ale jestli někdy za pár let vyjde další série, už opravdu nevím co by seriál musel přinést, aby to bylo něco nového a záživného. Resurrection - 90% ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou hvězdičku dávám ryze z nostalgie. Na celé sérii bylo vidět, že autoři zjevně neměli peněz na rozhazování, navíc původně měla mít tato řada deset dílů, avšak skončila s devíti. Nelogičností oproti předchozím řadám ještě přibylo, ale na to jsme u seriálu zvyklí. Nejlepší postavou rozhodně T-Bag, u jeho scén mě ta nostalgie a vzpomínky na původní řady zasáhly nejvíce. Michael si odehrál svoje, Lincoln taktéž. Hodně tomu chyběl Mahone. I přes všechny výtky bych uvítal další řadu. Ostatně herci, Scheuring a i představitelé FOXu se vyjádřili v tom smyslu, že se další řada (řady) konat mohou. Jo a pevně věřím tomu, že Kellermana ještě uvidíme. Přeci jenom, žádný záběr na mrtvé tělo tu nebyl, a tohle je Prison Break :P ()

Galerie (108)

Zajímavosti (7)

  • Prvý trailer mohli diváci zhliadnuť 16. mája 2016. (Martin12500)

Reklama

Reklama