Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Návrat želv ninja není nijak úchvatný ani dech beroucí, ale rozhodně příjemný. Tyhle zelené potvory s krunýři neodmyslitelně patří k mému dětství a ještě bych jistě našel na VHSce jejich kreslené nebo hrané příběhy. Pro dnešní generaci je to pravděpodobně krok úplně jiným směrem než jsou všechny možné dnešní ikony pro mládež. Želvičkám prospěl přechod do krásné animace, která mě velmi potěšila hlavně v dešti, který vypadá skutečně. Příběh se snaží být velmi poučitelný, i když to z počátku nevypadá. Při pár scénách hlavně na začátku jsem si vzpomněl na Pána prstenů, ale ničemu to nepřekáželo. Animace dovoluje tvůrcům opravdu hodně a jen škoda, že jí více nevyužili při soubojích, které hlavně na konci jsou trochu těžkopádné. Celkově i příběh je maličko odfláknutý (ale s pár hezkými detaily, co potěší) a jeho záchranou je délka. Krásných 87 minut stačí, aby se člověk příjemně pobavil, zavzpomínal a odešel s dobrým pocitem. Tvůrci udělali slušný krok v charakterech želv, hlavně u Leonarda a Raphaela a doufám, že třeba v příštích dílech se to bude jen a jen prohlubovat. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Vlastně se asi dá říci, že film dopadl dobře. Charekter tohoto komiksu totiž jakékoliv filmové ztvárnění k tomu, aby bylo pojato hlavně jako zábava pro děti. A tak snad nějakou lepší zábavu ani nelze očekávat. Nicméně digitální animace mi přišla ve srovnání s jinými filmy slabá. Horší ja teké namluvení postav, zejména želvy pornášejí své dialogy jakoby bez prožitku. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Prostorová animace želvám docela sluší, byť nostalgie stále někde v koutku volá po klasickém vizuálním kabátku. Problém je dle mě spíše v dějové peripetii ohledně bratrského zápolení, které staví do křížku dva nejstarší, aby benjamínky opominulo natolik, že se z nich staly pouze přicmrndávači bez opodstatnění. Druhá lajna se záchranou N.Y. a celé světa s ním je mnohem přímočařejší, svižnější a hlavně skýtá prostor pro naprosto strhující akci, která se na poli animace jen tak nevidí a zvláště bratrská přesdršťkovka v dešti či závěrečná řež proti Foot clanu zahřejí srdce každého milovníka akce. Ve výsledku sympatická jednohubka, která rozhodně neurazí a pro ideální oddych je více než jasnou volbou. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pořád to tam je. Želvy hláškují, perou se, Tříska má šmrnc, že by Yoda mohl závidět a audiovizuál je vzhledem k rozpočtu neuvěřitelný. Solidní návrat, u kterého marně vyhlížím dvojku. P.S. Co se týče distributora, propálená šance roku. Možná jsem naivní idealista, ale kdybych se měl postarat o dabing, sehnal bych si legendární sestavu z kresleného seriálu. Kdo tam tom vyrostl, tomu bude z DVD dabingu na zvracení... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojim spracovaním je táto verzia "Ninja Korytnačiek" hodne zaujímavý filmový produkt. Počítačové animácie tomu dávajú pôsobivosť vysoko graficky kvalitných PC hier. Snímkov, ktoré sú robené touto technikou som veľa nevidel a už vôbec nie tak podarených ako je práve tento. Okrem naozaj výborných animácií, je tu dobre odvedená práca aj v zobrazení akcie. Nazvučeniu rovnako nemožno nič vytknúť. Aj keď je príbeh pomerne jednoduchý, je to vynahradené známymi hrdinami môjho mládi. Donatello, Leonardo, Michelangelo a Raphael sa mi po rokoch pripomenuli v dobrom štýle. **** ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)
  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama