Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Kasalivich pracuje ve vědeckém týmu, jemuž se podaří vynalézt způsob jak vyrábět velice levně energii. Brzy nato je však zavražděn šéf týmu a dokumentace vynálezu ukradena. Eddie ještě spolu s fyzičkou Lily Sinclairovou jsou z vraždy a krádeže křivě obviněni. Aby si zachránili život, uprchnou. V patách je jim FBI, CIA a další složky zainteresované na případu, a tak jim nezbývá než se pokusit odhalit pravého viníka – nebo viníky – na vlastní pěst... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Andrew Davis bol po Uprchlíkovi (1993) určite žiadaným zbožím a dostal tak k ruke viac než zaujímavé ústredné herecké trio. Morgan Freeman bol na absolútnom vrchole. Mal za sebou Vykoupení z věznice Shawshank a Sedm. Na Rachel Weisz síce múmia len čakala, ale na to sa krása nepýta. Keanu Reeves bol už zavedenou značkou. Mal na konte Bod zlomu, Drákulu a Nebezpečnú rychlost. A čo z toho vzniklo? Zlepenec všetkého a ničoho. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja sa rovnako ako pár indivíduí pridávam k názoru, že toto vôbec nie je zlý film. Je síce pravda, že ako skvelý thriller ho nazvať nemožno, no ono tak celým dejom ani nepôsobí. Je trošku smutné ako si počína s dosť vážnou existenčnou otázkou, no inak okrem pár nedotočených miest celkom ujde. 70%. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Přenudné školní instruktážní video z chemické laboratoře o tom, jak v ní (ne)dělat experimenty, jinak hrozí riziko výbuchu. Buď za to může roztržitý pan učitel nebo nezbedný nepozorný žák, ale když to udělá bum a vyletí celá škola do luftu, tak je viník vlastně jedno, kým je. V krajním případě za to může pan inspektor, protože zrovna přišel na inspekci a zjistil, že se ve školním prostředí děje něco nekalého, co vybočuje ze zavedených tradic školního řádu a to se prostě nesmí. Tečka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $21,226,204Tržby Celosvetovo $60,209,334║ škoda že z toho vznikla len bezvýznamná naháňačka o ktorú sa snažil v štýle Utečenca režisér Andrew Davis, nuž nie vždy to vyjde, dobré a nevyužité obsadenie zamrzí, film na pól plynu /45%/ ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že musí dostávat Andrew Davis tak otřepané náměty. Jeho schopnosti totiž nejsou vůbec marné. Ve filmu Řetězová reakce dostává k ruce schopného Keanu Reevese a osvědčeného Morgana Freemana. Avšak ani trochu se mu nedostává nějaké nosné děkové linie a všechny "perličky" scénáristy už jsme viděli mockrát. Davis za konečný výsledek nenese vinu. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Masívna explózia, ktorú je vidieť na začiatku filmu, spôsobená nepodareným projektom studenej fúzie, bola natočená s miniatúrami so starou opustenou oceliarňou, ktorá pôsobila pre zábery ako interiér aj exteriér. (Arsenal83)
  • Hlavné časti filmu boli natočené v Chicagu a okolí v štáte Illinois od 8.1 do 13.4.1996. (Arsenal83)
  • Pôvodne bol obsadený aj Nick Offerman a natočil dve scény, avšak obe boli nakoniec vymazané. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno