Reklama

Reklama

Krvavá laguna

  • Austrálie Black Water (více)
Trailer

Grace, Adam a Lee se po vánočních svátcích strávených u matky v severní Austrálii rozhodnou užít si dva týdny volna a navštíví Krokodýlí zábavní park v Ainsley. Na další den si vyberou plavbu po řece s heslem: “Poznejte divočinu, ulovte rybu.“ Lov ryb si moc neužijí, neboť se z lovců stane kořist jednoho krokodýla. Musí se dostat ze složité situace a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já tyhle filmy, kde se několik lidí dostane do problému a musejí zůstat v malých prostorech a tam bojovat o přežití mám rád, ale tady se to úplně nepovedlo, z čehož jsem zklamaný. Natočené je to sice realisticky, ale stane se tam toho tak málo a tím pádem je to tak natahované, že mě to nakonec spíš nudilo. Pár scén je slušných a napínavých, to jo, ale celý film určitě ne. Postavy nijaké, k nějakým velkým zvratům nedojde a zoufale tu chybí to, co by to mít mělo, ale nemá: hodně silná atmosféra. Což je právě škoda, protože kdyby tu byla, bylo by to fakt dobrý. S odstupem času ale musím uznat, že aspoň na ty slabé 3* to je. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dost velké zklamání, tak špatný film jsem nečekal. Vše působí televizně od výkonů herců až po kameru, ale to bych za tak velký problém neviděl. Napětí je nulově a hercům jsem nic nevěřil a necítil jsem s nimi, nejvíce jsem kroutil hlavou nad dialogama, které jsou příšerně napsané a celkově jsem nečekal takovou roztahanou nudu s mnoha scénáristickými hloupostmi. Mé hodnocení 1 hvězdička… ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa skutočného príbehu...to je teraz "cool"...všimli si aj v ďalekej Austrálii...horor, ktorý vyzerá ako ďalších 100, ktoré som videl. Mám rád mimo-USA natočené horory ako O 28 dní, ale toto je slabota. Hodina desať nudy, päť minút boja s krokodílom, ktorý vyzerá dobre, "nečakaný koniec", no proste nuda, herci a herečky nezaujímavé, ženy vrieskajú ako v nejakom "slasher" horore, no proste nuda, zachraňuje to iba ten žralok a pekná herečka, ktoré to prežije... ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Pojetím odlišné od Rogue, kvalitativně nakonec tak nějak srovnatelné. Zatímco Rogue totiž ve své béčkové kategorii body získávalo, Black Water v žánru realistického hororu říznutého psychologií pár bodů vinou několika nelogičností ztrácí. Přesto opět v žánru něco nevídaného, napínavého a na pár místech vyloženě výborného (scéna s bouří a praskání vy víte čeho, tichý výjezd z vody atd.). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný animal horor plný naprostých blbostí, ale rozhodně se na něj dívat dá. Když už nic jiného, tak je zde k vidění docela pěkně udělaný krokodýl, který až na pár záběrů vypadá hodně slušně. Tohle je jasný důkaz toho, jak málo stačí ke štěstí. Rozpočet asi nebyl největší, herci předvedli dobré výkony a hlavně děj pěkně odsýpá. Bohužel jak už jsem poznamenal film je plný totálních kravin viz: krokodýl stáhne dívku pod vodu, cloumá s ní ve vodě jak o život a ta nakonec vyleze s jednou menší dírkou ve stehnu. To se může stát leda tak maximálně když vás kousne nějaký malý ratlík....5/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirovaný skutečnými událostmi útoků krokodýlů v Severní Austrálii z roku 2003. (Terva)
  • Na festivalu Undergroundového filmu v Melbourne byly snímku uděleny dvě ceny, které si odnesli John Biggins za nejlepší kameru a David Nerlich a Andrew Traucki za nejlepší režii. (Terva)

Reklama

Reklama