Reklama

Reklama

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Jevo

Jevo (hodnocení, recenze)

Co sa vlastne stalo s Jainou? Viem, ze Theremore bol zniceny, ale po tom som to prestal sledovat. Dokaze niekto v skratke uviest veci na pravu mieru?

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Mikeel

Vratik

Vratik (hodnocení, recenze)

Tak nějak sleduju příběh WoW, neboť ho mám opravdu rád, a mohu říci, že je dost možné, že warchiefem možná bude blood elf. Lor'Themar Theron! 

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jestli narážíš na mě, tak to není o tom, že bych tu postavu nenáviděl, to snad ani nejde po tom všem, čím si prošel a co díky němu vzniklo ale jsem přesvědčený (tak na 100%), že už nemá co říct. Už není nic, co neudělal, zkrátka byl tak dlouho protěžovaným hlavním hrdinou, až se to na jeho příběhu podepsalo a zkrátka v něm nezbyla žádná šťáva - jeho smrt ovšem, by konečně dala prostor spoustě dalších postav proniknout do popředí. Máme tu Tyrande, Malfuriona, Anduina syna Variana, Baina, Sylvanas... tolik zajimavých postav ale nevyniknou, dokud Thrall bude neustálým tématem každého dalšího příběhu.

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

dO_od

Vím, že Deathwing raid nebyl nějak zvlášť kdovíco, ale já ho mám hrozně rád z příběhového hlediska. A Algalon sice nebyl vrchol datadisku, ale byl to pravděpodobně (aneb čistě teoreticky) ten nejmocnější boss ve warcraftu.

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

germiny

Deathwing byl nejhůř přijatej záporák v historii Warcraftu, ve hře se prakticky neobjevil až po pár letech ve velice slabém raidu a velice špatném souboji. Garrosh je budovanej skrze několik datadisků a ten příběh vygradoval nyní do stavu, kdy Horda je rozdělená na Orky a ty ostatní, kteří museli zformovat rebélii a spojit se s Aliancí, aby ho vůbec mohli zastavit.. já ti nevím, mě to příjde celkem slušný. Btw. Algalon nebyl vrcholem ale jen zajimavou odbočkou, s Kil'jaedenem souhlasím, ten byl fajn a Plamennou Legii celkově mám rád nicméně nemůžeme mít pořád to samé ;)

na příspěvěk reagoval germiny

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Já nevím, ale Garrosh jako vrchol dalšího datadisku mi moc nesedí. Je to sice padouch, ale v porovnání s Deathwingem, Kil´jaedenem nebo Algalonem trošku pokulhává :)

na příspěvěk reagoval dO_od

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Mno, Garrosh je poslední raid boss a encounter s ním začíná soubojem s Thrallem, kdy pak Thralla paralyzuje a na scénu přichází hráči - co bude dál nevím ale i kdybych si to přál sebevíc, vítězstvím Garroshe a nabodnutím Thrallovi hlavy na zdi Orgrimmaru to asi neskončí :(

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Jakkob

Ne! Thrall nesmí zemřít! xD A kdyby náhodou jo, tak by to chtělo alespoň epickou smrt...

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Thrallova smrt (ač po ní vůbec nebažím, naopak co nejvíce doufám že přežije!) je celkem realná, resp, by mě moc nepřekvapila, protože to celé tak nějak vypadá, že by asi zemřít opravdu mohl...

na příspěvěk reagoval Dyas

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Baronne

Nejpravděpodobnější je podle všech náznaků Vol'jin, po tom co ho "championi" (hráči) oslabí. Jestli to bude ale někdo z Aliance vadit mi to nebude, jen prosím ne Thrall :D stále doufám, že ten zařve.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Já teda WoWku už chvíli nefandím, ale tohle se mi dost líbilo, sem teď už jen zvědavej na ten konec, resp. jak to dopadne s Hellscreamem,Thrallem a tak vůbec celkově.. ;)

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Kladivo z houby by nebylo moc účinné ;p ukážu světu polovinu, někdo mi ten nápad ukradne a já budu nahranej. krom toho pochvaly už jsem dostal ;D spíš potřebuju nějakej zaručenej návod jak překonat tuhle fázy.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Nojo vlastně orkové už jednou vypálili Stormwind, sakra .. já teď nedávno rozepsal právě povídku z Warcraftu a dokonce hned v první kapitole se k té události vracím a i tak mi to vypadlo :X .. offtopic, nemáte někdo nějakou radu, jak se donutit psát? Mám půlku a jsem zaseknutej, chybí mi disciplína a radši se přes den věnuju miliónu jiných věcí, než abych to dokončil.

na příspěvěk reagoval GigaPudding, TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dO_od

:) já se počítám teda spíše za bývalého hráče Aliance, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby orci třeba znovu zdemolovali Stormwind a nálet Deathwinga byl mnohem víc cítit. Asi jsem příliš odchovaný těmi katastrofickými a post-apo scénáři :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dO_od

no nebylo.. nicméně jim to hodně ušetřilo práci, že ano :) A taky ve vykoupení nevěřím, což bude vlastně další Arthas, Illidan a spol. Ale tak aspoň to obléhání Orgrimmaru je docela zábavná věc, sice i to tu už asi bylo, ale hlavní město celé hordy - to přináší jakési zadostiučinění.

Na ten animák jsem už několikrát narazil a říkáš, že je super. Ok, tak do toho půjdu, sice nějakým syndromem vyvolaným delším nehráním WoW stále netrpím, ale cokoliv bonusového mimo WoW vždy potěší. Jen kdyby ty hovada konečně odhalili, že pracují pomalu na W4 :)

na příspěvěk reagoval dO_od

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Myslel jsem, že to myslíš tak nějak obecně, nacož jsem chtěl připomenout, že je to stále hra a ještě navíc online tudíž vymýšlet stále něco nového není po takové době (bude to už 10 let brzo) vůbec jednoduché. Ne, že bych je bránil, osobně mě spousta jejich rozhodnutí taky často nepotěší ale zrovna ta celá věc s Garroshem mě jako jednoho z mála docela bere - "like father, like son" tu totiž snad ještě nebylo a dokonce nemám ani problém, s tou postupnou změnou, kterou Garrosh prošel od doby, kdy ho Thrall našel v Outlandu až do dnes, kdy je v podstatě Hitlerem Warcraftu ;) teď už jsem jen zvědavý, jestli se dočkáme nějaké "redemption" jako v případě jeho taťky nebo jestli už bude zkrátka příliš zaslepený touhou po totální moci. Sázím spíš na to druhé :)

 

Poslední otázka, kterou zbývá vyřešit, co se bude dít dál .. poslední 2 dny se na všech fan stránkách řešili "leaky" informací o novém datadisku, kde se měla objevit královna Azshara, další Starý Bůh a nebo naopak informace o návratu Plamenné Legie (o čemž se naposledy zmiňuje ta pětidílná animovaná minisérie o císaři Shaohaovi .. btw. ta kdyby byla tady na csfd, bez váhání bych napálil plnej počet, protože je udělaná opravdu skvěle)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Arbiter

ano, Hellscreamův syn, další oběť vlastní nenávisti a touhy po krvi. 

dO-od: ani přesně nevím, je to jen takový pocit. Hlavně při Garroshových klišé prohlášeních. 

Nicméně ten trailer je fakt výborný, to je pravda.

na příspěvěk reagoval Arbiter, dO_od

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

S čím přesně se opakuje? Jinak tohle jeden z nejlepších, né-li nejlepší raid trailer, jaký jsem zatím viděl. Rozhodně mě to hodně napumpovalo a těším se teď jak malej, až ten patch půjde live.

Dantte..

Dantte.. (hodnocení, recenze)

dO_od

Věř mi, že jsou hordy lidí co EN neumí (základy jsou ti k ničemu, když se jí aktivně nevěnuješ, kor WoWWiki) a Warcraft je zajíma - v mém okolí asi 80 %. Proč si myslíš, že Xzone a další podporují ceskou lokalizaci, na vlastní náklady ? Většina starších lidí, kteří hrali W 1 a 2 EN neumí, proto je pro nich vzácná i stránka typu WoWfan.

Související novinky

God of War se oficiálně dočká seriálu

God of War se oficiálně dočká seriálu

15.12.2022

Ačkoliv se Amazon již před pár měsíci přihlásil o adaptaci herní série God of War, americký streamovací gigant (na území Spojených států dokonce služba s největším počtem předplatitelů) si oficiálně… (více)

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama