Reklama

Reklama

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

ComicBookGuy

To víš, umáčkl jsem se a tak jsem to raději přepsal, abys mě za ten překlep nemohl zjebat. A ne, opravdu ho nemáš správně. A čárku u oslovení ses stále nenaučil psát, mistře.

na příspěvěk reagoval ComicBookGuy, Van_Orten

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Říká někdo, kdo napíše "český jazyk" s velkým "Č" :D Jo, a před oslovením se píše čárka, synečku.

na příspěvěk reagoval ComicBookGuy

Uživatel Helo smazal svůj příspěvek.

zull

zull (hodnocení, recenze)

Crytic

Se nechals splést díky diky tomu co znáš ze hry, ne? :D typl bych že tě popletl takovýhle item co je v podstatě na shamana a je podobný. Jinak podle vzhledu mi právě příjde jako warrior, vypadá tam že pobít se umí :)

Prometheus69 - počkej na film, tam ti to objasní a aspon budeš překvapený :) jen, uplacat z hliny je neuplácali, nejspíš je stejně jako většinu bytostí ve WoW universu stvořili titáni.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

zull

Třeba zelenaj když se naštvou... B) Nebo je to jaká si forma puberty... :)

Odkud vůbec pocházejí Orkové? Je to jaká si vývojová lidská/humanoidní  větev.

nebo je prostě uplácali z hlíny? 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Crytic

Crytic (hodnocení, recenze)

Nějak se mi moc neche uvěřit, že ten ork s dračíma lebkama na ramenou je Blackhand. Vypadá spíš jako nějaký šaman - Blackhanda bych si představoval, jako vysokého silného warriora, zvlášť když ho hraje Clancy Brown. Ale takle z traileru těžko říct. Každopádně koně házet umí, to zase jo :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, zull

zull

zull (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ted jsem se díval na jeden comic-con rip a je možné že to tam je on, zelený(asi) ještě jak jsou na Dreanoru a hlavně ta přišerná kvalita je děs.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

zull

Grom tam bude taky, tedy myslím že jsem ho v nějakém tom kinoripu comic-con trailerů zahlédl. 

na příspěvěk reagoval zull

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dO_od

SPOILERY No, v té soutěsce po tom střetnutí ale každopádně bude nějaká přepadovka, protože tam jde vidět zelené orky bojující s hnědými a vyděšený pohled Lothara. Což je trochu blbé, si myslím, že Lothar tohle přežije a pak v druhém díle někde ve stejné oblasti se nechá přepadnout podruhé

Taky se mi aspoň z tohohle traileru zdá, že dělaj z Orgrima až moc velkého kamaráda Durotana (myšleno v ohledu k jeho vztahu k lidem), on se přece nějak kamarádit s lidmi určitě nechtěl. Takže buď trailer lže nebo to bude taky pozměněné. 

Co se týče toho pohřbu (na ign říkali že je to svatba :D), je tam teda jasně vidět ta hranice, na které půjdou někoho pálit, ale překvapivě lidé dole jásají nebo to tak na mě působí. Možná že zrovna Lothar dohovoří nějakou řeč o tom, jak se lidstvo nevzdá a že tohle je jejich země a tím je vyhecuje, ale stejně. A hlavně, neumřel Llane až během obléhání Stormwindu? To jako obléhaný SW nevypadalo. 

zull

zull (hodnocení, recenze)

dO_od

Khadgar tam ještě nebyl vlastně vůbec, mohl by se i s Cho´galem objevit v nějakém dalším traileru. Tenhle mi vyloženě příjde pro široké publikum. Je tam vidět zánik něčeho, nová naděje, romantika, zrada, nastavající válka. To co by mělo přilákat lidi a pro lore lidi docela vše promíchané že si člověk neví jak některé useky má vyložit. Každopádně ten článek jsi napsal hezky pro sblížení se stím co má přijít. A s tou krví bych to neřešil, i krev je brána jako fel, aspon případně lidi překvapí že i samotná magie je pozmění, tak jako Thralla. A i mě článek překvapil, tím že vlastně tam je ukázaný Blackhand, o něm bych si myslel že jde o Groma :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Se není čemu divit celkově má Warcraft (společně i s WoW) obrovskou fanouškovskou základnu po celém světě protože prostě každá Warcraft hra byla svým způsobem boží.

 (hodnocení, recenze)

Tento film bude hodně oblíbený nehledě na jeho kvalitu. 190.fanklubáků půl roku před uvedením do kina.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Crytic

Souhlas :) snad takových věcí ve filmu bude víc. V dalším traileru potřebuju vidět interakci s Medivhem a Khadgarem. 

na příspěvěk reagoval zull

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jakože by Lothara zabil Orgrim už tady? E, to si nemyslím. Potřebují do prvního filmu sice narvat velké množství děje, ale tohle už je vyloženě událost ze druhého Warcraftu. Mě spíš hrozně nesedí ta scéna ze stormwindu, na které Llane právě chybí. Podle toho bych soudil, že jde o pohřeb ale proč mi nikdo nepřipadá nějak extra zdrcený? Proč nikde nevisí černé vlajky? Nikdo nemá nějak jasně znatelný smuteční oděv... to je podle mě asi nejvíc lživá scéna v traileru, ze které se ještě vyklube něco jiného. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Crytic

Crytic (hodnocení, recenze)

Byl bych celkem rád, kdyby to byl Proudmoore - ve hře jsem byl hrozně rád, když jsem ho zabil a v tom traileru je mi už ted dost nepříjemný (další důkaz o skvělém obsazení a hereckých výkonech - získat nějaký vztah k postavě, ať už kladný nebo záporný během jedné vteřiny, kterou v tom traileru byl) :)

na příspěvěk reagoval dO_od

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dO_od

jinak jak je v traileru ta scéna setkání v kaňonu u té jisté zcela nepodstatné sopky v pozadí, v dalších částech traileru je vidět, že tam někdo někoho přepadne. Já chvíli uvažoval o tom, zda v rámci toho těch dějových zkratek atd. nebude to osudové něco už v tomhle filmu. Jediný problém, který bych v tom viděl, je přítomnost krále. 

na příspěvěk reagoval dO_od

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

zull

tak ještě že tu jsi ty a všem všechno aktivně rád vysvětlíš a ještě se přitom můžeš zatahat za kšandičky... 

Související novinky

God of War se oficiálně dočká seriálu

God of War se oficiálně dočká seriálu

15.12.2022

Ačkoliv se Amazon již před pár měsíci přihlásil o adaptaci herní série God of War, americký streamovací gigant (na území Spojených států dokonce služba s největším počtem předplatitelů) si oficiálně… (více)

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama