Reklama

Reklama

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují. (Cinemart)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

cuish

Jak říkají kolegové. V evropských i jiných krajinách to má premiéry už od 25. května, ve Velké Británii měl premiéru 30. května. A v Británii už je určitě nezanedbatelný počet Čechů a Slováků. 

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

cuish

seš tu novej viď? existují předpremiéry, novinářské projekce a to že u nás je premiera příští tejden neznamná že jinde na světě nebyla už teď... takže si mužeš vybrat ;)

senin

senin (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

kdepak, MCU nedělá komiksům ostudu, naopak, jedná se o filmy v rámci žánru velice kvalitní... warcraft film je prostě jen pokračování zmrdstva které se už šíří napříč herním světem...

odpadní fantasy teď navíc i ve filmové verzi s odpadními herci, otřesným CGI a klasicky blizzardským příběhem pro retardy jako jsi ty...

na příspěvěk reagoval Romy88

ErikM

ErikM (hodnocení, recenze)

Zaujimava diskusia :D marnit cas filmom ktory ma nezaujima cely den da zabrat podla mna :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

senin

Já odbíhám proto, že jsi pokrytecký retard, co je zase MCU peasant a fanatik. No my aspoň nejsme fanatici, co když se jim líbí jeden škvár a druhý ne, musí do toho druhého kopat jak největší dementi. Protože pokud je škvár Warcraft, tak MCU filmy jsou ještě mnohem větší škvár, už jen tím, jak moc někdy znásilňují a podělávají ten hezký vesmír z komiksů.

na příspěvěk reagoval senin

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

senin

Nemá to z filmem společného nic. Stejně jako tvoje přízpěvky.

Nevím co je blizzardí peasant. Když tak to napiš česky, nebo norsky. Anglicky nerozumím.

senin

senin (hodnocení, recenze)

Sygauras

a jak to blizzardí peasante souvisí s tímto filmem? Tahat sem hodnocení jiných filmů je pěkná známka ubohosti, ale co čekat od póvlu co za kvalitní fantasy považuje warcraft...

na příspěvěk reagoval Sygauras

senin

senin (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

ale kdepak, oproti tomuto škváru jsou MCU filmy po stránce CGI, dialogů, příběhu i hereckých výkonů na značně vyšší úrovni... ale to je úplně jedno blizzardí peasante, protože teď se tu řeší klasická fantasy a cesta jakou ji blizzard kurví, tak zkus neodbíhat od tématu, ať nejsi ještě za většího debila...

BTW: tak nějak si nepomatuji, že by měly MCU film hodnocení 36 % (warcraft) nebo OH WAIT 44 % (BvS) na metacritic...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Toho jsem se bála hned jak se to začalo vytahovat na veřejnost.

Jde tam ten Disney cítit na 100 honů - žádná krev, málo rozbitých hlav a jen co dají někomu pár facek, hned se ukončuje souboj a jde se domů (Avengers 2 a poranění lukošmudly v lese, nebo CA : CW kde se toho taky moc nenabojovalo)

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

Co tak čtu na různých diskuzích (a samozřejmě i tady) tak bych řekla že výhodou bude neznalost daných her / knih.

První recenze jsou víceméně zajedno v tom, že si Blizzard dokázal svoje dítě ohlídat na výbornou.

Nejsem vyloženě fanoušek WoW, ale mám ráda fantasy, takže zřejmě využiju nabídku a půjdu do kina z partou lidí, kteří jsou z toho úplně na větvi :)

senin

senin (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

nevím co sem taháš MCU blizzardí couro... tady se bavíme o fantasy žánru a o velkém obarveném hovně jménem warcraft... kopeš kolem sebe pěkně, ale moc ti to nepomůže...

navíc marvel má propracované lore co se vytvářelo po desítky let k dokonalosti, warcraft je jen narychlo zpatlaná omáčka, která vybrakovala a vykurvila lepší fantasy tvorbu...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Sygauras

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

MCU - PG-13, zero originality, zcela klišoidní příběhy, osekané oproti komiksům často o to nejzásadnější, Disney profit. 

A on se tu odváží kecat takové sračky :D

na příspěvěk reagoval senin

senin

senin (hodnocení, recenze)

john.h

bohužel dospělého fantasy ala witcher se nedočkáme... protože film musí být řádně PG-13 a vydělat prachy na neckbeardech. Holt kvalitní fantasy zůstane jen na papíře, maximálně občas jako witcher v podobě hry...

john.h

john.h (hodnocení, recenze)

Wancohoff

Gods of Egypt byla nádherná guilty pleasure podívaná, která se nebrala vážně a byla to zábavná jízda. Tohle se bere moc vážně a je to dost nuda, která upadne v zapomnění. Asi to něco vydělá, možná podle toho bude série Lega pro děti. Ale je to prostě nuda. Přitom já jsem celkem pařan, takže by se mi to teoreticky mělo líbit. Ale už mi bylo třicet a bitvy CGI Sherků už mě moc neberou v tomto věku. Oceňoval bych spíš dospělé fantasy ve stylu Witchera. Překvapilo by mě, kdyby to šlo do červenejch čísel.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, senin

Dreamer.max

Dreamer.max (hodnocení, recenze)

Kdyby to šlo, tak bys nejraději stáhnul i SW7 v kinoripu, abys za to nemusel platit... :D Protože nejsi dement a máš nejraději věci zadarmo.

senin

senin (hodnocení, recenze)

nejsmutnější na warcraftu je, že v jeho lore není ani zlomek originality, vše je obšlehnuto (ne jen inspirováno, ale natvrdo obšlehnuto) ze starší a kvalitnější tvorby. No já říkám OK, kdyby jen obšlehli jiný lore, ještě bych to odkýval, ale problém je, že pissard vytvořil ten svůj obludný styl, který v podstatě cpe do každé své hry. Styl ohavné přestylizace, bakelitového designu, neuvěřitelně kýčovitého neckbeardího designu, nechutné přepálené palety barev, obludné plastovosti atd. Všechny postavy jsou jak nějaké špatně vylisované plastové hračky z číny, na které někdo rozlil kýbl barvy... toto je akorát škoda peněz....

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Jsi dement, protože jsi to viděl v kinoripu. Jsi dement, protože jsi to viděl v kinoripu.

Rozumíš, demente? :D

Související novinky

God of War se oficiálně dočká seriálu

God of War se oficiálně dočká seriálu

15.12.2022

Ačkoliv se Amazon již před pár měsíci přihlásil o adaptaci herní série God of War, americký streamovací gigant (na území Spojených států dokonce služba s největším počtem předplatitelů) si oficiálně… (více)

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (více)

Ben Foster jako Jan Žižka

Ben Foster jako Jan Žižka

24.08.2018

Necelý měsíc před začátkem natáčení odtajnil producent a režisér Petr Jákl jméno herce, který ztvární hlavní roli v připravovaném historickém velkofilmu Jan Žižka. Je jím americký herec Ben Foster,… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama