Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

oje 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie se zoufale nízkým počtem dobrých fórů. Samotnej sportovní příběh nic moc a celá stylizace do 70. let taky na zábavě příliš nepřidává. Ferrell v jiných snímcích přesvědčil, že bavit umí, Semi-Pro ale nadání a schopnost improvizace vyniknout nenechal a jeho talent zašlapal mezi ostatní kamsi k naleštěné palubce. Mezi ostatními herci pak nebyl jediný, který by to s ním odtáhnul a tak mohl Harrelson a spol pobavit leda loknama na hlavě. Bylo to slaboučký, skoro až ztráta času. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Už si normálně připadám jak největší hejtr na csfd, ale oni ty filmy fakt za nic nestojí! Není to mnou, já jsem člověk mírumilovný a otevřený všemu! Ale nechápu, na co se mám otvírat přisprostlé komedii s Willem Farrelem, který má smysl pro humor že "budu vypadat jako přerostlý retard, schválně koho to pobaví" s naprosto debilním námětem na naprosto stupidní (ne)komedii. Souboj s medvědem mi nepřipadal vůbec vtipný (medvěd pár týdnů na to skutečně zabil člověka) nevím, čemu se mám smát na tom, že idiot boxuje medvěda. Věčná vulgarita a nahotiny mě taky nepřipadají vtipné a sportovní filmy taky zrovna není kategorie pro mě, zvlášť v tomhle kabátě. Brrr. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Strašná kravina naprosto zapadající do Farrellovy tvorby, opět má nesčetně hysterických záchvatů, neustále tam pobíhá jak hovado a naprosto debilní dialogy, ale někdy to je prostě sranda, bohužel to ale neni zas tak často, jak by tenhle film, kterej je na stupiditě založenej, potřeboval, ale i tak sem se párkrát fakt náramně pobavil, škoda jen trošku debilní role pro Woodyho Harrelsona, kterej se tak nemoh moc dobře komediálně představit a že to umí moc dobře. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Love Me Sexy - Jackie Moon (Will Ferrell) ,2. Get The Funk Out Ma' Face - (Brothers Johnson) ,3. Lady Marmalade - (LaBelle) ,4. The World Is A Ghetto - (War) ,5. Tell Me Something Good - (Ronnie Laws) ,6. Mr. Big Stuff - (Jean Knight) ,7. Give Me Just A Little More Time - (Chairman Of The Board) ,8. Why Canâ TMt We Be Friends - (War) ,9. Walking In Rhythm - (The Blackbyrds) ,10. Dance To The Music - (Sly & the Family Stone) ,11. Love Rollercoaster - (Ohio Players) ,12. Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be) - (Sly & the Family Stone) ,13. Move On Up - (Curtis Mayfield) ,14. Shining Star - (Elijah Kelley) , ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Umíral jsem u toho, v dobrém slova smyslu, ale ve špatném slova smyslu vůči filmu. Semi-pro je komedie hozená do retro stylu a tím jediným se snaží chytnout, protože pod povrchem je to vlastně sportovní komedie o ničem, prakticky o ničem, je to vlastně o tom, co vidím v každý komedii, jenom se to snaží být dost kůl a upozornit na to diváky a hlavně oblíbence Willa Ferrela. Ale důvodů je víc proč dávám jednu hvězdu. Nesmál jsem se, nesnášim Willa Ferrela, sport ku zdraví, sport k trvalé invaliditě, a když už to nemá hustopekelnou myšlenku jako Vybíjená, tak nezájem a hlavně je to všecko tak nudné, že se u toho těžko vydrží. Já to teda dal na dvakrát a to se mi do toho už moc nechtělo, jen jsem doufal, že když v tom hrajou herci z Frat Packu, tak se to nějak zachrání. Nezachránilo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)
  • Michael Westphal, jeden z náhradníků Tropics, je syn bývalého hráče a trenéra NBA Paula Westphala. (Caszidy)
  • Coffee Black má vo finálovom zápase dva rozdielne typy topánok. Spočiatku má oranžové topánky adidas s modrými pásikmi, neskôr má ten istý muž obuté oranžové topánky Puma. (Arsenal83)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama