Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Kompaktnější než předchozí film, ale stále vhodnější jako materiál pro čtyři díly seriálu. Výborných fórků je poskrovnu a vůbec se z nabízených situací málo těží. Zlom přijde v poslední třetině (Pán prstenů), která mi narozdíl od zdejších uživatelů přišla mnohem zajímavější a vtipnější a film díky ní konečně získal šťávu. Bender´s Big Score zůstává z existujících filmů nepřekonáno a tvůrcům pomalu dochází dech. ()

Davosh 

všechny recenze uživatele

Do půlky nejlepší z Futuramských "filmů", konečně jsem se zas jednou u Futuramy bavil. Ale co naplat, když v druhé, pánoprstenovské části film ztrácí většinu vtipnosti a opět posílá tento film do průměru. Možná se tvůrci měli vykašlat na direct-2-dvd filmy a radší pokračovat tam, kde umí - v seriálovém světě. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako stará Futurama! Ovšem pouze úvodní dvě až tři minuty. Poté ne moc dobré, ale stále dostatečně vtipné a chytře si se slovy hrající. Jenomže "lotrovská" pasáž to celé posílá do hrobu hned vedle Tolkiena, takže se v hrobě otáčí nejenom on (což by mi bylo i jedno), ale především samotná Futurama. Místo tradičního inteligentního situačního humoru se tu nepochopitelně sází na "parodii" à la Disaster Movie. Kratičký trapný a provařený gag roztažený na třetinu filmu. To se na mě nikdo nesmí zlobit, ale tomu se smát fakticky nehodlám. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Má filmová jednička (samozřejmě mezi Futurama filmy). Na druhou stranu to není tak těžké být v takové konkurenci nejlepší (aneb mezi slepými jednooký králem, že). Trojka začíná nadějně, ostatně jako i dva filmy předchozí, pak to chvíli vypadá na totální fantasmagorii, nakonec si mne však ta parodie získala a poměrně jsem se bavil... 70% ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Futuram filmů je už dost, chci zpátky seriál! Sice ze začátku to bylo jakžtakž dobrý, ale pak se dostavila nuda. Ovšem tuto nudu nasledovála v druhé polovině parodie na LOTRa a to je teda naprosto trapné, sice ne na úrovni hraných parodií, ale Futuramáckému stylu a kvalitě po kotníky nesahající. Fandové Futuramy by měli raději dát ruce pryč a v sladké nevědomosti vzpomínat na to jak je seriál senzační. I ten Bender je nějakej vyměklej. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)

Reklama

Reklama