Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Do původní Futuramy má film dost daleko. Parkát jsem se teda uchechtl, ale zbytek jsem se více méně nudil. Prostě vtipy nejsou takového kalibru a dost ubyly i legrační události na pozadí. Nebo jsou tajemně skryté od konce první části. Alespoň se dokázali vyhnout otřepaným vtipům na Pána prstenu. A nymfa byl moc dobrej nápad... taková postava v Pánovi prstenu nějak schází :-) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už ten začátek s odkazem na Žlutou ponorku, mě, jakožto Beatlofila, patřičně naladil, no a poté je to jedna velká jízda, skoro až na vlastní nebezpečí, protože bolest bránice býti po chvilce zaručena. Škoda jen, že když je to Benderova hra, je tam tahle úpe nejvíc nejlepší postavička až moc málo. No a parodie na LOTRa už to prostě zabila, kostišška :-)) ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Poměrně rozporuplný celek. První polovina mi připomínala hlavně humorem novější epizody Simpsonových, takže tak za dvě hvězdy. Pak se přesouváme do světa Dračího doupěte a to je k mému překvapení pro Futuramu živou vodou, tudíž druhá polovina za pět. Takže mi to vychází průměrně na rozhraní tří a čtyř hvězd. Nakonec dávám lepší hodnocení, ale vypadá to, že zlaté časy jsou pro Futuramu už jen vzpomínka. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší z Futurama filmů, lépe si tu poradili s dlouhou stopáží. U předešlých filmů jsem se prostě nudil, u tohohle ne. Ani mi nějak nevadila ta parodie na Pána prstenů, nebyla tak strašná jak tu všichni píšete, a rozhodne film nesráží pod úroveň předešlých filmů - to ani snad nejde. Spíš si myslím, že se celkem i povedla. 4/5. Tak jsem zvědav co nám předvede ten příští film... ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

No konečně! Předchozí dva filmy ve srovnání s kultovním seriálem působily velmi vyčpěle a tvůrci by se za tento dlouho očekávaný comeback měli spíš stydět, ale do třetice to dopadlo konečně výrazně líp! Děj díky konstatním dávkám (tentokrát už konečně kvalitního) humoru ani trochu nenudí. Kvalitě seriálu se to stále ještě sice nevyrovná, ale laťka je tak vysoko, že její překonaní už nebude možné. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Sestra v blázinci, kam je poslán Bender, se jmenuje Ratchetová, čímž seriál odkazuje na sadistickou sestru Ratchedovou z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Té je robotí sestra také nápadně podobná. (Ištván87)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno