Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Master19 

všechny recenze uživatele

Futurama nastavuje zrcadlo ropné krizi ne ironicky, ale spíše sarkasticky, což je perfektní. Pak tu máme psycho-robotického psychiatra s jeho pavouko-kyvadlo-stroboskopickou relaxační terapií, strážkyni bažin (hraje ji bláznivá kočičí žena ze Simpsonů), útočné klokany a hromadu dalšího. Já jsem se bavil skvěle, nevím, co byste ještě chtěli.... :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Futurama" si vzala na paškál tentokrát fantasy žánr a pustila se do klasiky největší, do "Pána prstenů". Musím uznat, že ten příběh v první půlhodině vypadá naprosto jinak, ale nakonec se k tomu podstatnému dostaneme. Osobně se mi tenhle díl moc nelíbí, ale opět zde jsou momenty, které prostě vtipné jsou. "Futurama" nemůže nikdy úplně zklamat, alespoň tehdy, pokud vám sedí seriál. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Mám z toho trošku rozporuplné pocity. Rozhodně bych o takových dvacet minut zkrátil délku. Z počátku byl film hodně zábavný (Bender hrající Dračí doupě v reálu, skupinová sezení v blázinci pro roboty, Jáma a kyvadlo atd.), ale potom s nástupem parodie Pána prstenů už mi to tak vtipné nepřišlo, no i když Zámek ve tvaru záchodové mísy a hlavně jeho brána ve tvaru prkýnka k tomu se opravdu nic dodávat nemusí :-) ()

Davosh 

všechny recenze uživatele

Do půlky nejlepší z Futuramských "filmů", konečně jsem se zas jednou u Futuramy bavil. Ale co naplat, když v druhé, pánoprstenovské části film ztrácí většinu vtipnosti a opět posílá tento film do průměru. Možná se tvůrci měli vykašlat na direct-2-dvd filmy a radší pokračovat tam, kde umí - v seriálovém světě. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Dobře, snaha byla a pop-kulturně parodický film na všechno možné je zajímavé téma. Ale bohužel výsledek je dost ubohý, dobrých vtipů je jak šafránu a naopak převládají ty na úrovni pozdějších dílů Scary Movie a jejich následovníků. Bohužel filmy Futurama mají klesající tendenci a to vysoké hodnocení dost dobře nechápu. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)

Reklama

Reklama