Reklama

Reklama

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (868)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Stylovej a nabušenej příběh, kterej mi je sympatickej zobrazenim zvráceného chaosu, ale kterej je bohužel natočenej strašně nestylově. Nechápu, kam režiséři zašantročili aspoň ten kus zručnosti, kterej uplatnili při tvorbě prvního dílu. V druhém asi chtěli vypadat ještě víc cool, ale nezvládli to. Takže všechna dobře vymyšlená over-the-top akce je pohřbená mizerným vzhledem, režií, střihem a nevhodně použitými zrychlenými záběry. Dobrej průměr, ale je to škoda, tenhle film měl potenciál překonat jedničku. (A pořád je to lepší, než třeba Sejmi je všechny) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Konfucius řekl: "Karma je svině!" Tak tomuhle se říká nekompromisní akční nářez! Neveldine a Taylor se, neslušně řečeno, vysrali na nějakou logiku, fyzické omezení člověka, nebo na nějaký hlubší smysl. Chtějí po nás, abychom se bavili, a to já dokážu! Jason je zpátky a je ještě silnější, neporazitelnější a hlavně nesmrtelnější, než kdy dřív (což je už pořádný úlet, pokud jste viděli první díl, tak věřte, že to byl jen slabý odvar). Kdyby nebylo slabšího konce, tak se na to regulérně vyseru a hodím tady plnou palbu, škoda. SPOILER! A vypadá to, že bude i třetí díl! Přeci jen, na konci jedničky mrknul jedním okem a přežil. A tady na konci mrknul oběma očima! :-) P. S. A Amy Smart tomu opět dodává patřičný sexappeal. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Rozhodně neskutečnej nářez a jeden z nejujetějších a absolutně nejvíc adrenalinovej film, co jsem asi viděl. Skutečně, tak jak všichni tvrdí, ve všech ohledech je to 2 x "víc" než první díl. Tohle je prostě ultra-mega-nářez, neskutečně nadupaná šílenost a bizardnost, které přidává na samotné zajímavosti v podstatě i to, že pochází z USA. Ano, nakonec i USA se může chlubit, jedním z nejujetějších, nejbizardnějších a nejšílenějších filmů, jaké kdy vůbec v dějinách kinematografie vznikly ... Ale druhý díl má bohužel dvě mínus. První je prostě to, že je to druhý díl a už to pro diváka není taková pecka, je to obnova prvního dílu, představte si první díl se sešlápnutým plynem ještě dvakrát tolik a dostanete dvojku. Některý nápady byly špičkový, ale objevovaly se hlavně v první polovině filmu, druhá polovina byla spíš už opakování prvního a závěr, i když totálně šílený, akční a ujetý, byla vlastně jen kopie prvního. Amy Smart super, fakt krásná holka skoro pořád polonahá, ta šílená japonečka taky super. Videoherní pojetí filmu, klipovitost, psychedelický výjevy tvůrců, všechno výtečný. Ale všechno už tady bylo v jedničce a dvojka jen vzala 99% akce a sešlápla plyn na podlahu. Film se nezastavuje naprosto před ničím a je to jeden z nejakčnějších filmů vůbec (myslím míra stopáž vs akce). Jenomže to co jsem objevoval v prvním díle a za co jsem ho miloval, tady už je dopředu jasný, bohužel. To druhý mínus jsem teď v té změti myšlenek a šrumci v hlavě, který těsně po shlídnutí filmu, v hlavě ještě mám, prostě zapomněl ... ale je možný, že jsem ho již zmínil. Prostěúžasný, ale jednička je jen jedna, právě svým nápadem a jeho úžasným zpracováním. Navíc ještě musím dodat, že tento film většina běžných diváků vůbec nepobere, tenhle film jde skutečně za hranice normálnosti a mnoha lidem se prostě líbit nebude, nebudou vůbec chápat, na co to vlastně koukají... Ovšem pro mě špička a pro vyloženě okrajové publikum vyžívající se v bizardních šílenostech jistě také!!! Jen víc takových ... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pokračování většinou bývá horší než první díl (s výjimkou Pána Prstenů,ale to jsme někde úplně jinde)a tady se mi to opět potvrzuje.Někdy jsem měla vážně chuť tuhle pitomou slátaninu vypnout,jak to bylo přehnané.Nehledě na to,že Statham je celkem sympaťák a jednička měla vážně originální námět,tohle už byla ohrávačka.Aneb jak to tu někdo nazval "recyklací nápadu".. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak tři hodiny, co jsem to dokoukal a já si za boha nemůžu vzpomenout co v tom filmu vlastně bylo. A to je, si myslím, docela špatně. :-) __ Statham, jak s oblibou říkám, je člověk, který dokáže dělat salta s třemi vruty v autě a ještě k tomu popíjet kolu a dávat si koblih. To je sice fajn, ale pokud dostane prostor jen jako vylízaná mlátička, je to škoda. Opakuje se co v jedničce, Chev musí zase a zase sám sebe dobíjet, aby nám neumřel, takže naprostá vykrádačka plus pár rádoby ultracoolových scén s filtrem na kameře. A to je dost málo! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Když postarší dáma v reportáži tvrdí, že muž, který ji obtěžoval, vypadal jako kurýr, jde o narážku na roli Jasona Stathama (Chev) ve filmu Kurýr (2002) a jeho pokračováních. (NiWi)
  • V severoamerických kinech film utržil 13,7 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 34,6 mil. (NIRO)
  • Umělé srdce ve filmu je skutečné, od firmy Abiomed, model AbioCor. Srdce dokáže bez dobíjení fungovat až 4 hodiny, avšak nezahrnuje akumulátorovou schránku jak je ukázáno ve filmu. (TomikZlesa)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama