Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (868)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsou to tak tři hodiny, co jsem to dokoukal a já si za boha nemůžu vzpomenout co v tom filmu vlastně bylo. A to je, si myslím, docela špatně. :-) __ Statham, jak s oblibou říkám, je člověk, který dokáže dělat salta s třemi vruty v autě a ještě k tomu popíjet kolu a dávat si koblih. To je sice fajn, ale pokud dostane prostor jen jako vylízaná mlátička, je to škoda. Opakuje se co v jedničce, Chev musí zase a zase sám sebe dobíjet, aby nám neumřel, takže naprostá vykrádačka plus pár rádoby ultracoolových scén s filtrem na kameře. A to je dost málo! ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Dochádzajú baterky. Tak dodáme nové, silnejšie! Celý film vystihuje jedna zo scén: dostihová jebačka. Kto prvý dobehne ukradnuté srdce vyhráva. Cítim vôňu prepálenej gumy a zdvíha sa mi žalúdok. Estetika reklamy na hocičo (aj na pc hry ) je totiž vždy len estetikou hovna. Nech sú na jej účel použité akékoľvek vtipy, triky, nadsádzka. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Asi tak 3x rychlejší a absurdnější, než jednička. Fakt, že se jen (ale opravdu jen) recyklují dříve využité nápady by až tak nevadil, ale co mi tu opravdu citelně chybí, to je nějaký silnější „filmařský moment“. Jednička měla stylový finální telefon s geniálním hudebním doprovodem (Jefferson Starship – Miracles), dvojka něco takového naprosto postrádá. A konec je doslova postavený na hlavu... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Upřímně se klaním všem, kterým se dokáže líbit chaotický bordel, kterým nám přichystala dvojice Neveldine/Taylor. Jason Statham dle mého soudu začíná potápět svou kdysi slušně rozjetou kariéru. Pokud mě série Kurýr dokázala třetím dílem bavit, čekal jsem něco podobného i u série Crank. Bohužel Cheliosovo pobíhání, dobíjení nebo osahávání stařenek mě kdovíproč nebaví. PS: Filmu by spíše slušel název VYPNI TO A PŘEŽIJEŠ. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sobota kino, totálně psychopatická akční jízda. Jednička byla slabý odvar, co se tempa týče tohle je až vražedný. Sprint šíleností od začátku do konce, nasraný a zarputilý Stathamův výraz, charaktery k posrání. Vrchol nekompromisní béčkový zábavy a samoúčelnýho násilí, jedna radost! Komu se to nelíbí, FUCK OFF. ......Nový CRANK rok co rok? Prosíím? ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu si také zahráli: frontman kapely Linkin Park Chester Bennington, frontman skupiny Tool Maynard James Keenan, zakladatel kapely Nine Inch Nails Danny Lohner či zápasník UFC Keith Jardine. (IDžOR)
  • Starostlivý můž, který se ptá Cheva (Jason Statham), jestli je v pořádku, je mistr bojových umění Keith Jardine. Na triku má nápis „MEAN 1“, což značí jeho přezdívku "The Dean of Mean". (Othello)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama