Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (395)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Necekejte nic zvlastniho, nic extra, nic nadprumerneho...je to cistocisty prumer s par zachvevy smichu, trochou nudy a nevyraznym soundtrackem. Cameron prece jen uz svym vekem na tuto radoby mladistvou komedii presluhuje a pri snaze ji vekove priblizit Ashtona Kutchera to trochu prehnali a Kutcher tak vypada divne a neprirozene, coz filmu taky moc nepridava. Pokud nevite, co s volnou hodinou a pul a mate chut na neco nenuceneho, klidne si to pustte... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročná, příběhově jednoznačně nalajnovaná oddychovka, která splní celkem slušně účel nenásilně zabavit a tu a tam přídat i nějakej dobrej vtípek, ale pravda, těch fakt moc nebylo, nicméně Cameron, ač už neni nejmladší, je pořád kočka a Ashton Kutcher byl pro tuhle komedii přesně ten potřebnej pohodovej týpek, kterej film zjednodušil a uvolnil. Mejdan v Las Vegas je prostě přesně takovej ten typ filmu, kerej sice nenadchne, ale zároveň se nedostaví pocit, že byla chyba si to pustit. ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem se na tento film koukala omylem, ale po chvíli se mi zalíbil a nakonec bych řekla, že vlastně nebyl až tak blbý. Prostě romantická komedie, u který víte, jak to dopadne, ale i tak se bavíte. Mám ráda pohádky :) -> napsala 12.2009 Teď jsem ho zase viděla a je to dobrý film plný vtipných gagů. (7. 2016) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Láska zvítězí nad lstí a nenávistí..." Zábavná komedie o snad věčném souboji opačných pohlaví nepřináší nic, co by už tady nebylo. Setkávají se v ní "Mary" - ehm Cameron Diaz, ne které i přes přibývající vrásky stále něco je a "Vůl, co nevěděl, kde má káru" Ashton Kutcher. Chemie mezi těmi dvěma funguje skoro dokonale. Diaz v roli emancipované ženy, co bez plánu nedá ani ránu. Neplánovaně ovšem narazí ve Vegas na týpka, co je nejen neomalený, drzý a vhodný tak akorát na jedno použití. Kutcherovi role sedí a tak jak ve svém pořadu "Punk'd" svého času na MTV vytáčel cebrity z branže, tady vytáčí po zbrkle uzavřeném manželství Cameron. Ještě k tomu, když ti dva vyhrají 3 miliony a nechtějí se rozdělit. Já čekal, co si ti dva zase vyvedou. Vtípky baví, ti dva si to ve svých rolích užívají a tak ani tak nevadí, že občas spojení romantiky s bláznivou komedií zaskřípe. Vhodně zvolené písničky dodávají ten správný šmrnc a tak přiměřená stopáž uběhne jako voda. Povedené. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama