Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

MáŠa

všechny recenze uživatele

Dalo se to. Člověk se sem tam zasměje, ale z toho nekonečného počtu komedií, co Hollywood vyprodukuje, je to pro mě jen takový průměrný kousek. Nějaká filmová událost se nekonala. U filmu jsem se dostal k úvahám, jestli Cameron Diaz už není na role sexy holčin trochu stará. Už by možná mohla hrát pomalu maminky ;-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $80,277,646Tržby Celosvetovo $219,375,797Tržby za predaj DVD v USA $25,387,815 //počet predaných kusov 1,323,052║ V prvom rade už na prvý pohľad príde dvojica Cameron Diaz a Ashton Kutcher dosť nesympatická a sama o sebe aj otravná, Cameron a jej úškľaby sú už dávno v pase, rovnako tak je planý dej a humor, takže skutočne odviazaná a dobrá zábavnosť je minimálna. /40%/ ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Na můj inzerát "Hledám romantickou komedii. Zn. Alespoň průměr" se ozval televizní snaživec Tom Vaughan, který angažoval veteránku žánru Cameron "Bývala jsem roztomilá-před deseti lety" Diaz a zajíčkovitého medvídka Ashtona Kutchera, jehož největší předností jsou široká ramena. Premisa Krize-Las Vegas-Mendelsson-Krize-Manželství-Problémy-Katastrofa-Katarze-Titulky, to vše lomeno 3 000 000 dolarů , nezní úplně marně, ale ve skutečnosti si budete pamatovat běh Central Parkem, lasvegaskou koláž, (Cameron má totiž ve smlouvě, že v každém filmu musí sprintovat a falešně zpívat), easy cheesy soundtrack a plyšáka Kačera. Takže pokud nejste zvyklí na alkohol a cukr dohromady, radši si tenhle mejdan odpusťte. Jinak budete mít okno (jak se kčertu jmenovala hlavní hrdinka?) a pak přijde ošklivá kocovina z pocitu, že jste si za 129 KČ mohli pořídit Kamasutru. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, ale pěkná romantická komedie s Cameron Diaz a Ashtonem Kutcherem. Příběh o tom, jak se tihle dva opilý vzali, druhý den vyhráli 3000000$ a musí spolu zůstat minimálně půl roku aby peníze dostali. Je zde pár vtipných momentů, hlavně když si neustále oba dělají naschvály kvůli penězům, porce romantiky je zde tak akorát. Prostě příjemná romantická komedie, která potěší. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela mě rozesmálo, jak tady jeden po druhým sborově opakuje, že Cami je na podobný filmy stará a ošklivá. Cami na mě totiž ve filmu působí naopak velmi svěže a mladě a že je to stále těžce pichatelná bréca o tom nemá cenu ani polemizovat. Především je to, ale ženská s úžasným komediálním talentem, bez kterýho by tenhle film stál za hovno. Až někdo bude chtít natočit nevtipnej film, určitě do něj obsadí pár přemoudřelých sucharů z csfd a velkolepá nuda bude na světě. Každýmu kde se chce pobavit a nečeká, že film vynalezne lék na aids vřele doporučuju. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama