Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Málo vtipné, slaboduché, stupídne a producentom je Adam Sandler. To stačí na hodnotenie kvalít. Ešte že sa na tu blbú Faris sa dalo pozerať. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

:-) Nojo, jednou za čas musí mozek prostě vypnout. Párkrát jsem se zasmál a pozbytek filmu jsem obdivoval dekolt Anny Faris a dalších krásek, takže to na těch 40% vychází. Kurňa jak my chlapi sme snadno zmanipulovatelní. Damn it! :-D :-D ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasická přihlouplá oldschool komedie, ze které jde cítit její "mámvpičismus" a je to takový ten ideální kousek na pobavení a zahnání nudy. Většinu času vyloženě nenudí, a ikdyž rozhodně nemůžu říct, že by šlo o objektivně dobrý film, tak pár hlášek a scén se povedlo a na Annu Faris se jakožto milovník Scary Movie podívám vždycky rád. A stejně tak mladá, potřeštěná Emma Stone je taky klenot podobně laděných filmů. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

kdyby jste mi vyrizli srdce tupim priborovym nozem citil bych se stejne spatne jako pri koukani na tenhle film kdyby predemnou jeste poskakovali u toho divky v minisuknich bylo by to prijemejsi ale stale by to bylo neuveritelne utrpeni ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ona je prostě bláznivá baba a tady se prostě líbila komedie je totálně blbá ale já se fakt bavil takže super. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Filmy ze Sandlerovy produkce Happy Madison se vyznačují všemožnými morálními poselstvími, která spolehlivě snižují už tak slabou kvalitu jednotlivých snímků. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Scénář této záležitosti byl navíc opravdu slabý, takže situaci pro mě nedokázala zachránit ani dvojice herců, které fakt můžu, Colin Hanks a Emma Stone. Možná bych byl v hodnocení štědřejší, kdybych měl rád Playboy, ale já jsem vždycky držel basu s Bobem Guccionem, takže jsem byl fandou Penthousu. Ale nechci být za úplného zlouna a škarohlída, takže musím ocenit, že mě film naučil všímat si cinknutí, když někomu upadne dolar, a jak se zbytečně nepřecpávat Mahi Mahi, když si můžu vystačit jen s Mahi. / Poučení: Kočky mívají ostré drápy. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Roztomilá blbůstka s ještě rozkošnější Annou Faris, která vás sice nijak intelektuálně (a pravděpodobně ani nijak jinak) neobohatí, ale díky estrogenové lavině si mužská část publika určitě přijde na své. 50% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ať má už tato komedie hodnocení jaké chce, já říkám, že byla skvělá. A ani jsem od toho vlastně nic moc nečekal, myslel jsem, že to bude prostě průmerná komedie. Možná pro někoho byla, ale Anna Faris výborně hraje, díky její hlavní role je ta komedie tak dobrá. Nejlepší scéna je když se ocitla ve vězení a vězenkyně si z ní dělali srandu a ona nasadila jen ten svůj nechápající výraz... :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videl ste niekto blbí a blbší? nie vážne sa pýtam. Videli? A mali umelé prsia a bohovké nohy a priblblý americký akcent. Hej? no tak ste videli toto. Presne to isté s tým že je to až príliš samoúčelné a to vo všetkých scénach. Ťažko sa stotožniť s niečím čo tak dôverne poznáte. Wolf rutinne natočil film do ktorého nevzniesol ani kúsok originality aj keď možno zadok anny faris je dostatočne originálny. No dobre tak teda je hej ale to na veci nemení nič že dopozerať toto si vyžaduje naozaj veľkú dávku sebazaprenia, zmierenia sa s tým že skrátka nie ste intelektuál no a samozrejme 100% a ešte k tomu nadržaný heterosexuál. inak budete kričať. Ani jeden podarený vtip, ani jedna pamätná scéna. Skrátka americká zábava o tupých spolkoch a o časopise menom playboy. Nemá zmysel sa tu viacej rozpisovať. Ale určite sa pýtate prečo 2*? no tak ja som 100% nadržaný heterosexuál. god bless you america ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to neskutocna volovina, ale je to tak priblble, ze som sa neraz zasmial. Hlavna hrdinka mi pripominala postavu Reese Witherspoon z filmu Legally Blonde. Proste dokonaly sexy bimbo typ. Len jednotlive narazky na rôzne stereotypy tu nie su tak prepracovane a obcas sa dockame aj nechutnej sceny. Holt, ze to produkoval Adam Sandler na tom vidno. Ale aj jednoduchsie vtipy casto zachranuje skvely casting ktoremu kraluje Anna Faris. Aj totalne tupu trubku dokaze zahrat neskutocne vtipne. A ako bonus sa tu predvadza kopa sexi zien v spodnom pradle, takze je neustale na co pozerat. Vysledkom je klasicka infantilna Sandlerovka so zenskym hereckym obsadenim. 5/10. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina, to uznávám. Ale místy dost vtipné a když vidíte jak Anna Faris válí, tak si prostě nemůžete pomoci. Ta se pro takové komediální, parodické role narodila. Její zajíček je dokonalá nadsázka, kterou si musíte zamilovat. Zbytek už je horší a děj by potřeboval docela přepsat...ale i tak se na to hezky dívá. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Koukat na tento snímek jako na další tuctovou USA romantickou komedii by jistě při prvním pohledu nebylo od věci a mnoho lidí by to proto určitě hned zavrhli... Tento film mi byl doporučen mou přítelkyní a jelikož znám její vkus na podobné filmy, tak jsem tušil, že nepůjde o typickou blbost... A také nešlo... Až tak úplně... Nemohu říct, že je to super film, nemohu také říct, že to není "lehce přiblblý" film... Mohu ale říct, že není tak "přiblblý" jako tucet podobných... Pokud se u komedie směji skoro pořád a zastavuji film, abych vydýchal určtitou scénu (ne proto, že by byla blbá, ale je tak ujetá, že to musím ztrávit), tak se pro mne nejedná o špatný film, i když má třeba malinko tuctový děj... Bylo to pro mne příjemné odreagování, zasmál jsem se a i fandil, aby to dobře dopadlo... Na plný počet to není, ale 4 si to u mne, s malinko odřenýma ušima, zaslouží... ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Čo by ste chceli od filmu, pod ktorým je podpísaný Adam Sandler? Ešte že to aspoň Emma Stone drží na pozerateľnej úrovni, bez nej o hviezdu menej. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Wow. Tolko buducich serialovych hviezd a vobec som nevedela ze to existuje, dostala som sa k tomu len cez naky Youtube zoznam filmovych.... tusim premien, alebo niecoho takeho. Inak teda dejovo asi presne co by ste cakali. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu není téměř nic originální. Nevadí. Shelly je opravdu tak hloupá, že se musíte přinejmenším pousmát. Ono to funguje. Například scéna, kdy se snaží napodobit Marilyn Monroe, je skvělá. Dále například způsob zapamatování si jmen je také úsměvný. Na konec uslyšíte asi nejstupidnější závěrečnou řeč vůbec, která je opravdu tak hloupá, že vás to zas přinutí k smíchu. Přesto průměr. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Emmu Stone a druhá za to, že jsem se vyloženě nenudil. Jinak celkem o ničem, ale věřím že lecktrerý nadržený teenager si na něm to svoje najde. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Reklama

Reklama