Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

O proti anglicke verzi jsou sprosta slova vypipany a misto na kuchyn se spis zameruje na majitele. Vetsinou to jsou rodinny prislusnici a Gordon mezi nima napravuje vztahy. Jak bylo v jednom dile receno: Gordon je jako bila Oprah. Diky bohu je ale v Americe kupa exotu a tak jsou aspon nejaky dily zabavny. Celkove to je slabsi nez puvodni verze a tak davam slaby 4*. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Svatá prostato! Díky za naše, z větší části, poctivé, české kuchyně! Pohlreichův způsob jak zlepšovat úroveň našich restaurací je oproti Gordonovi jen slabým čajíčkem pro batolata. Navíc, jak koukám, i pokora a chuť majitelů zdokonalit vedení svých podniků je úplně někde jinde než ta naše. Resp. je o hodně nižší. Taky se díky Zdendovi a jeho hláškám v naší reality šou člověk alespoň zasměje. Tady je to doslova na nože a někdy si říkám, jestli poteče krev a nebo jen nervy. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Předobraz české obdoby Ano, šéfe. Jenže tento předobraz je prost jakýkoliv hlášek a legrace, kam se podíváš. Celé je to koncipované jako jakýsi reality thriller show. Ramseyho team připomíná agenty FBI a sám Ramsey ztělesnění samotného anděla zkázy pro danou restauraci. Tak je to ale se všemi pořady Gordona Ramsaye. Jeho jsou ovšem akční, temnější a drastičtější a v neposlední řadě i pompéznější. Koneckonců je to světová show, nic z našeho malého rybníčku. Viděl jsem jen tuto sezonu, kdy Gordon Ramsey řádí v USA. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že gordon Ramsey k tomu přistupuje spíše psychologicky. Kde Pohlreich spíš uráží, tam se Ramsey snaží lidi nabudit a probrat v nich vnitřní sílu. Tím vznikají emotivní díly, které často spíše než o kuchařství a restauracích jsou o lidech a jejich vnitřních problémech a možnostech jejich překonání. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Nenenene, rozhodne super, ale britska verze byla jednoduse lip dramaturgicky a scenaristicky zvladnuta. Vetsi variabilita "zapletek", min americkejch emoci, vic zajimavejch rozuzleni. Nejen porad rodinny trable nebo nablblej GM. A hlavne v GB bylo vic Ramseyho. Tohle je o level niz. A navic me tam besnilo to "reality show" prestavovani hospod. Tohle je na podobny okrasy prilis dobrej format, nezaslouzil si to. P.S. - Druha serie je fakt crap:o/ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama