Reklama

Reklama

Hororový příběh si pohrává s myšlenkou, že nakrknout starou cikánskou čarodějnici se nevyplácí. Mladá bankovní úřednice Christine (Alison Lohman) se pokouší jedné takové pomoct s nesplácenou hypotékou. Nadřízený však její snahu stopne, aniž by věděl, jaké následky to pro Christine bude mít – smrtící kletbu! Od této chvíle začíná zběsilá snaha mladé dívky o záchranu své duše, po které se sápou pekelné spáry staré čarodějnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 456)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto říkám pořádný horor. Parádní souboje, mnoho mrazivých a lekacích scén, které jsem těžko rozdýchával, ale naštěstí je zde několik odlehčujících vtipných okamžiků. Příběhově atraktivní, Alison Lohman mocinky atraktivní, a jedinou černou a výraznou kaňku vidím digitální efekty, které až moc bijí do očí. Tak jen 4* hodnocení. V kině mě velice pobavila reakce jednoho pána, jež u napínavé sekvence, kde se lekačka přímo nabízela zvolal "už néé"... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Slyším ten hlas. Je pořád hlasitější.“ ,,Možná Vás někdo proklel?“….. Je to přesně tak. Když bába s dráty ze sešívačky v čele řekne ,,LAMIA“ je to v prdeli. Film, na který jsem se moc těšil není tak strašidelný, ale určitě je zajímavý. Než nastane den TŘETÍ, jsou tu očekávané serepetičky – hýbající se zákusek atd., atd. nebo spousta hnusu. Občas přeběhne mráz po těle, víc než hrůza – spíš lekání. Jistě na tom má podíl i hudba Ch.Younga. Ano, je to výborně udělané, ale přiznávám, že jsem čekal víc. Takovej moderní ,,DUCH“. Není to málo a vlastně to i stačí. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Výborná jízda, při které se člověk chvílemi směje přiznané a zesílené nablblosti, chvílemi chytá dech při brilantně natočených lekačkách. Raimi to má pořád v malíku a Drag Me To Hell není nic jiného než živoucí důkaz, že když má někdo dar, vyleká vás kdykoli, jakkoli. Nádherná adrenalinová injekce a, jakkoli to může znít podivně, velice příjemný film. Pure pleasure, leč upřímně se děsím dnešní noci... :o) [85%] ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Na horor příliš málo atmosféry a napětí. Většina "těch momentů" se dá odhadnout a celkově chybí skutečné souznění s hlavní hrdinkou. A to nejen u diváka, ale přijde mi, že např. její přítel mac tam byl jen pro epláky. Samozřejmě že je to celkem solidní, ale nic víc, nic co by mě donutilo film vidět podruhé nebo napsat delší komentář. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz hrozivy uvod s Mexicanmi mi naznacil, ze to bude poriadna hororova jazda, tak ako ju vie natocit Sam Raimi. Predsa len som povazoval zaciatkom 90-tych rokov krvave SMRTELNE ZLO 2 / EVIL DEAD 2 (1987) za jeden z najlepsich hororov a vedel som, ze ma Raimi nemoze ani teraz sklamat, napokon uz dlho ziadny horor nenatocil a vymozenost dnesnych trikov sa neda porovnat s 80-tymi rokmi. Lakaciek je tu viac nez dost, akurat v tretej tretine, kde to malo poriadne gradovat, sa mi to trosku nepozdavalo, ale inac super. _________ Alison Lohman - (Christine Brown) +++ Justin Long - (Clay Dalton) +++ Lorna Raver - (Pani Ganushová) +++ Dileep Rao - (Rham Jas) +++ David Paymer - (Pan Jacks) +++ Chelcie Ross - (Leonard Dalton) +++ Reggie Lee - (Stu Rubin) +++ Ted Raimi - (Doktor) +++ Produkcia: Sam Raimi, Ivan Raimi +++ (Videl v kine 16.06.2009) +++ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Sam Raimi a Ivan Raimi napsali scénář k tomuto filmu s názvem "The Curse" již v 90. letech. Film plánovali natočit po dokončení Armády temnot (1992), ale do cesty se jim postavily jiné projekty. (Chatterer)
  • Clay Dalton (Justin Long) používá ve filmu produkty firmy Apple. Herec Long je ve skutečnosti mluvčím reklamní kampaně společnosti Apple "I'm a Mac". (Chatterer)

Související novinky

Čtyřky útočí

Čtyřky útočí

17.03.2009

Ať už vás napadlo cokoli, následující řádky jsou samozřejmě o možných pokračováních úspěšných trilogií. Matt Damon potvrdil, že se s Paulem Greengrassem opravdu chystají na dalšího Bournea, ale že… (více)

Raimi odstartuje další filmovou sérii

Raimi odstartuje další filmovou sérii

23.03.2008

Sam Raimi už další Spider-Many nenatočí. To je asi základní poznatek, který vyplývá ze zprávy o právě probíhajícím rokování režiséra se studiem Paramount Pictures. A čeho se ta jednání týkají? Agenta… (více)

Herecké posily 1: Krásky

Herecké posily 1: Krásky

06.03.2008

Už tradičně pro vás máme souhrn několika zajímavých castingových novinek k filmům, o nichž už jsme psali dříve. Dnes začneme těmi hezčími doplňky ;-). Start natáčení hororu (resp. nadpřirozeného… (více)

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno