Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (768)

Anderton 

všechny recenze uživatele

The ugly truth bohužiaľ je, že hollywoodski tvorcovia (a aj francúzski, britskí, českí, atď) majú veľký problém vymyslieť v rámci romantickej komédie niečo nové. Lenže trh si ich vyžaduje, tak sa proste točí asi všetko, čo sa na papier napíše. Tento film ako keby opisoval z vydarených, sexuálne ladených sitkomov typu 2 a pol chlapa a využíva podobne koncipované hlášky. Tie sú ale tým najlepším v tomto priemernom, ale v podstate milom filme. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ze začátku naprosto nesnesitelná sračka, ale pak to začalo býti jaksi sympatické a chytnul jsem se. Konec překvapí jen člověka, který předtím žádný film neviděl, ale v rámci žánru tomu toho zas nelze moc vytknout. Gerard Butler je fakt dobrej a Katherine Heigl mě ze začátku iritovala, ale pak už taky dobrý. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

Naštěstí se ještě v této době dělají i komedie které byť jsou do puntíku předvídatelné jak zápasy Barcelony, tak jsou i vtipné a milé jako tato. Mezi Abby a Mikem to opravdu jiskřilo a to dávalo filmu ten správný náboj, nebo jinak řečeno tito dva udělali z obyčejného filmu opravdu povedenou, zábavnou a ztřeštěnou komedii... - 8. 12. 2012 - 65% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sympatický pár v jedné z nejpříjemnějších, nejupřímnějších a zároveň nejvtipnějších komedií za poslední dobu. Kladné body si snímek zaslouží za perfektně zvolený soundtrack. Ten je sice plný popových věcí které putovaly z MTV přímo na plátno, nicméně k téhle poloviční ztřeštěnosti perfektně pasuje a už úvodní skladba navodí bezvadnou atmosféru. Scénka s kalhotkami nebyla zdaleka tak trapná, jak jsem se obával, a ani konec mne nezklamal. S Butlerovým hrdinou jsem se ztotožnil v jedné výstižné větě o vztazích a jejich nebudoucnosti... a na konci jsem spíše polemizoval na několika dalšími trefnými "moudry" z hercových úst, než abych se nechal pohltit pěkným zamilovaným koncem :-). ()

sheen 

všechny recenze uživatele

To mě teda pose...! To jsem nečekal, že to pro mě bude taková jízda, bavil jsem se celou dobu. Co se mě na tom líbilo nejvíce je to, že je tam plno bolestivé pravdy. Doporučuji všem dívkám, které čekají, že si pro ně přijede princ na bílem koni...nebo možná v bílem BMW. Božský BUTLER! Totálně jedna z mých nejoblíbenějších komedií. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 38 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Do kin byl film odesílán pod krycím názvem "Helpful Advice". (Caszidy)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama