Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Módní fotograf Sean Brantley se nepohodne se svou obchodní partnerkou a zároveň milenkou Dian Hunterovou, se kterou spoluvlastní prosperující časopis. Dian chce prodat svůj majoritní podíl, což pro Seana znamená konec kariéry i rozmařilého života. Po jejich hádce Dian odletí dojednávat prodej časopisu do Londýna – jenže tam na letišti záhadně zmizí. Poručík Columbo podle různých stop usoudí, že místo Dian nastoupila v Los Angeles do letadla její dvojnice, zatímco skutečnou Dian někdo zavraždil. Podezření padá na Seana. Columbovy závěry jsou opět logické, jenže jak se tentokrát ukáže, poněkud nepřesné a hlavně předčasné… (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

Hammond 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náš oblíbený detektiv s poctivostí sobě vlastní prověřuje všechny stopy i nejmenší nesrovnalosti, kterých by si jiní detektivové ani nevšimli - ale je všechno skutečně tak, jak se zdá? - Jistě nejpřekvapivější epizoda Columba, která se v mnohém vymyká klasickému Columbovkému scénáři. Vyzdvihuji i povedené obsazení a hudbu. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo vyšetřuje zmizení majitelky čaopisu a podezírá spolumajitele časopisu, kterého hraje Ian Buchanan (hrál Andyho soka v lásce v Městečku Twin Peaks). Tento díl nebyl k divákům a k poručíkovi moc fér. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jste skvělý detektiv. Vážně. Sesbíral jste důkazy, sledoval všechny stopy a vyřešil vraždu, která se nestala." Tak kdepak máme tu mrtvolu? V rybníčku, v limuzíně nebo snad v komíně? Tak tohle všechno Colombo prověřil a zejména v těch rybářských kalhotách vypadal naprosto jedinečně. Asi poprvé jsem mu záviděl vyšetřování mezi všemi těmi spoře oděnými dívkami a jsem moc rád, že si přitom Colombo udržel charakter, ani na chvilku neuvažoval o odložení baloňáku, skvěle joggoval a báječně si vychutnal pana Brantleyho. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Největší bouda, co kdy kdo na poručíka ušil. Na to by byl krátký i Holmes. Jenže vrahoun to na konci holt podělá, takže dva jedna pro Columba. ()

sud 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tcrochu vzácnější díl, ve kterém se snaží záporák udělat z Columba vola a dost mu to vychází. Ve finále však Columbo silně udeří. A filnále opravdu nemá chybu. "A mám tě !" ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou trošku slabších dílech, konečně pořádná kvalita. Sice to nemá s tradiční Columbovkou mnoho společného, ale aspoň tady bylo několik dobrých nápadů a překvapení. Příjemné oživení seriálu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poručík los angeleskej polície Columbo nie je naivný, pomotaný, blabotajúci detektív, tak ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Sú to jeho mimikry za ktorými sa ukrýva inteligentný, všímavý, systematický a neúnavný vyšetrovateľ, čo dokáže zo zdanlivo nesúvisiacich úlomkov poskladať mozaiku zločinu a ňou usvedčí páchateľa. Tento krát úspešne vyriešil mimoriadne zapeklitý, komplikovaný prípad, ktorý by sa dal charakterizovať ako ostrá vražda na druhý pokus. *** ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netradiční díly Columba mám rád a často jim dávám plný počet hvězdiček. Planý poplach nebude výjimkou. Charismatický záporňák zde hraje fikanou hru s poručíkem, který na každém rohu dokazuje svůj smysl pro logiku. I tentokrát jsem Columbovi hodně fandil, aby toho nabubřelého a arogantního machýrka dostal. Musím však uznat, že plán, který si na poručíka připravil, byl do posledního detailu geniální, ovšem i z takové blamáže, jakou bylo pátrání po zmizelé (zavražděné?) Dianě, se Columbo dostal, nedal se, našel, co potřeboval a mohl pronést závěrečné "GOTCHA". ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku jsem se nemohl srovnat s nástupem not devadesátých let, ale naštěstí je zhruba v polovině někdo zamkl zpátky do truhly a mě už tak nic nemohlo rušit při sledování jedné z nejoriginálněji vedených Columbovek. Kdo je vyznavačem tradic, ten ať si raději pouze prohlídne tradičně velkolepou přehlídku spoilerů níže či výše uvedených a jde třeba trhat plané růže, protože tradiční jsou v tomhle filmu leda tak holky v bikinách. Samozřejmě s kalhotkami tradičně vytaženými až po bradavky. Co na závěr? Nevím, jestli ještě existuje časopis Bachelor´s World, ale pokud jo, očekávám žádost o rozhovor. Tečka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa asi najmenej obľúbený Columbo. Je to časť, ktorú som videl iba dvakrát a to veľmi dávno a asi sa už na ňu nikdy nepozriem. Pripadá mi to už trochu príliš prehnané a prekombinované keď po čase zistíme, že vlastne nie je čo vyšetrovať, bolo to pre mňa sklamanie. Dalo sa potom všetkému zabrániť. No a atmosféra tejto časti je vďaka prostrediu a hlavnému protagonistovi v celej sérii asi najslabšia. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi ľúto, ale tentokrát si celý príbeh, jeho peripetie, falošné stopy a mizerné herecké výkony podľa mňa nezaslúžia viac ako dve hviezdičky. A žiaden vysvetľujúci komentár k tomu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu "iná" columbovka, ktorá sa zaujímavo pohráva s divákmi aj Columbom. Konečne niekomu napdlo, že stopy typu "ona si predsa nedáva do kávy smotanu" nemusia byť tie najdôveryhodnejšie... Záver bol tým pádom trochu béčkový, ale bez neho by to bola prílišná recesia... ()

5150 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly přelomu 80. a 90. let se mi příliš nelíbí a tento patří mezi ně. Zápletka je dost nevěrohodná - Columbo zde řeší jakési zmizení (nebo snad vraždu), ale všechno je jinak. A když už tedy k něčemu dojde, udělá to záporák přes dostatek času hodně nepromyšleně a amatérsky. Takže pointa je jen slabou náplastí na rány, které Columbo v tomto díle utržil. ()

Reklama

Reklama