Reklama

Reklama

Hladová hra

Trailer

Obsahy(1)

Pět cizích lidí se ocitá v temné jeskyni. Jsou zde uvězněni a k dispozici mají pouze zásobu vody, skalpel a hodiny, které cosi odpočítávají... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Alisa 

všechny recenze uživatele

Extrémně, ale opravdu extrémně podhodnocený film!! Vždyť se jedná o dost originální námět, navíc podpořený dobrými hereckými výkony (lékařka, záporák), parádní atmosférou, dobrou hudbou..Za mě lepší 3*, ale kvůli tak nízkému hodnocení zde, jsem nucena dát 4. Navíc druhá polovina filmu si je dokonce i právem zaslouží. Pokud někdo máte právě hlad, tak si to nepouštějte..:-) Mimochodem, moc jsem nepochopila komentáře lidí, že ve filmu nebylo nic vysvětleno. Mně to přišlo jasné, proč tam byli zavření. Možná kdyby u toho zdejší kritici nespali, tak by to taky věděli, protože to v průběhu filmu vyplyne. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Tohle považovat za horor je hřích. Film mě celkem zabavil, líbila se mi psychika lidí a příběh člověka co to všechno připravil. Jen prostě nevím proč. Na konci ji prostě nechal jít a já nevím proč. Proč chtěl aby ti lidi jedli lidské maso? Film byl zmatený a pocit strachu nikde. Přesto se nejedná o nejhorší kousek. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se snažila překonat averzi vůči těžce béčkovým hercům s tím, že to scénárista třeba časem trochu vyzvedne. Od půlky už jsem se jen skoro doslova užírala naprostou nudou, která mě, ač jsem k filmu usedala svěží, více méně úspěšně uspávala. Nikdo tu nic teda nevyzvedl, jen mě málem vyzvedávala rychlá. 20% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Napodobenina kostky? V podstatě téma vůbec špatné nebylo, zavřených 5 lidí v malých prostorách..Se spoustou vody, ale žádným jídlem..Začne boj o přežití, zabíjení..Herecké výkony nebyly nic moc .. Ale to jsem ani neočekávala..Absolutně trapný nehorázný konec filmu - taková patlanina. Nebýt toho byly by hvězdy 4. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mezi Kostkou a SAW. Tematicky tedy nic zcela nového, akorát místo pastí čeká na pochytané a uvězněné ponorková nemoc. A také fakt, že budou muset přežít 30 dní bez jídla jen s vodou. Leda, že by někoho ze skupiny umlátili a snědli. Nejde tedy o motiv kanibalismu, jak ho známe z filmu Přežít (1993), jelikož tam se konzumovalo maso zemřelých. Celkově mi film zcela špatný nepřišel, i když bych ho o půl hodiny zkrátil. Úsporné gore, kdy převládají scény mimo přímý záběr, až tak nevadilo. Klišé s blondýnou bylo ovšem zbytečné, byť závěr, jakkoliv nevěrohodný, mi vyhovoval. Místy slušná atmosféra. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V prvom zábere na Lukea (Joe Egender) je vidno, že má krv po celej tvári aj oblečení. Po tom, čo skupina nájde vodu, ponorí tvár do vody bez toho, aby ju umýval, a napije sa vody. Keď zdvihne hlavu, všetku krv má preč. (misterz)

Reklama

Reklama