Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 3

Recenze (764)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Prosím pěkně, vážení přátelé, já bych chtěl také! To totiž musí být vynikající houbičky, kterými tvůrcovstvo podpořilo svou fantazii. Gejzír výtečných nápadů, animejšn na špičkové úrovni, za to, že Quasimoda obkreslili podle mé držky, dostanu zajisté tantiémy. O poslední hvězdu připravily tento vydařený spektákl dvě drobnosti: ten potroublý americký baťůžkář je skutečně noční můrou každého zodpovědného otce dospívající dcery. A hudební čísla mají obsahovat hudbu, ne nějaké zasrané hiphoperské prdlání. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

S animáky už dávno nedržim krok, a může to bejt tudíž dlouhou dobu naprostá normálka, ale ona nezadržitelně poletující kamera mě tu ohromila jako máloco poslední dobou. Opravdu famózní; podobně jako neustále bavící Invisible man. Co už ale výslednej dojem trošku kazí, je ta všudypřítomná elektro hudba (či jak se tomu stylu správně nadává) a ne zcela dokonale zvedenej Drakula. Ten se teda jednak opaluje hůř než já, což je solidní drzost sama o sobě, jednak se pozoruhodně - jako vůbec jediná postava široko daleko - zahazuje s ňákym pochybnym východniarskym přízvukem. Ale to jsou jenom takový malichernosti, snadno nahraditelný trademarkovým ble ble ble... ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

„Yeah it's a mess back there.“ Hotel Transylvánia aneb monstra mají konečně kde trávit dovolenou. Drákula (Adam Sandler) ve snaze pomoci své dceři (Selena Gomez) od lidského kontaktu postaví Hotel, kde mohou všechny známá monstra být bez toho aniž by jim člověk ublížil. Monstra jako Frankenstein, Mumie, Vlkodlak a další co jen znáte. Co se ovšem stane, když se nečekaně objeví člověk? Film musím říct, že je špičkově naanimovaný a je to pastva pro oči. Kromě animace, která je okouzlující, tak určitě zaujme i hláškovací sestava téhle strašidelné party. Místy je totiž humor velmi zábavný i originální. Po druhém zhlédnutí se spíš přikláním k pocitu, že málokterý animák dokáže vytvořit takhle zábavnou atmosféru pro „dospělé“ od začátku do konce. Tenhle animovaný film jsem si hned oblíbil a baví mě. Sleduju ho se zaujetím, protože humor je tu akorát a prostředí se mi trefilo do noty. Navíc Sony a jeho styl animování mi vyhovuje možná nejvíce. Takže jo, jeden z nejlepších animovaných filmů. „House-keeping!“ (87 %) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nějak už mě tyhle animáky nebaví, ale zrovna Sandlerovskej Hotel Transylvánie mě dostal po všech směrech. Dokážu si sice představit líbivější animaci a originálnější příběh, ale co na tom, když vše šlape jak má, je to zábavné, až na výjimky nenudí a vtipy jsou podávány s citem a výjimečnou přesností...9/10 ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Při každém novém animáku se chytám za hlavu, který že to "svět" si vezmou tvůrci na paškál. Jo, většinou to odserou zvířata, ale tuhle to byly postavičky starých videoher a teď různá strašidla. No, nedopadlo to nejhůř. Chvílemi to bylo velmi zábavné a plné skvělých nápadů. Samozřejmě už považuju za normu, že postavičky lítaj hekticky obrazem jako naspeedované mouchy ve velmi těsné sklenici a drmolí své nahuštěné monology v kadenci ta ta ta ta ta a někdy i mnohem větší..., jen aby to mělo švih či něco takového (sám nevím proč). O hip hop předvádějících strašidlech ani nemluvím (hrozné). Tohle vždycky trochu kazí podstatu filmu. Navíc postavy přes veškeré to snažení postrádají hloubku, byť si lze některé docela oblíbit a nejsou to zrovna ty hlavní. Pryč je doba, kdy se chválila animace, na tu už dneska sere pes, tyhle "hlavní" animáky ji mají vždy suverénně dokonalou. Halt jen ten příběh nabíjí pero kritikovo. A zde ten příběh nebyl špatný ba co víc, příběh byl zajímavý. Ježiš, co to kecám, vždyť byl vlastně o lásce člověka k mladé upírce... něco mi to říká, ale nemohu si zrovna teď vzpomenout... Jo, to byl Tvajlajt naruby. Ale povedlo se. Odzkoušeno na ratolestech příbuzné krve, kterým se to líbilo víc, než výše zmíněný Raubíř Ralf. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (23)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 85 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokoji Mavis je mezi dekoracemi plakát s podobiznou Seleny Gomez, která jí propůjčila hlas. (Illuminare)

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama