Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po smrti své matky zůstávají sourozenci Norbert a Angelina sami. I když - až tak úplně sami nejsou - po matce jim zůstala ošklivá dřevěná loutka, která jim nahrazuje třetího do party. Po mnoha letech kdy se tak porůznu potloukají po různých příbuzných, nápravných zařízeních a podobně se Angelina rozhoduje - vyrazí s Norbertem a loutkou do Las Vegas, kde získají nehynoucí slávu jako břichomluvci (mluvení obstarává loutka). A pro svůj plán je Angelina ochotna udělat cokoliv ... Celý film se velmi zdařile pohybuje na tenké hranici mezi maximálním pětihvězdičkovým úletem a totální a bezkonkurenční sračkou. Pochybnost příběhu nahrazuje brutalita, s jakou se Angelina vyrovnává se svými vnitřními tlaky - a to vám říkám, že budete překvapeni co všechno Angelina (ať už sama, nebo leckdy s pomocí loutky) dokáže. Ač jsem rád, že jsem tenhle filmeček viděl - znovu už si ho rozhodně nepustím - takovej masochista zas nejsem... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Tak popravdě nevím co si o tomhle kousku mám myslet. Po prvních pár minutách jsem byl rozhodnut film vypnout a poslat ho do odpadu, ale pak mě tenhle počin nečím zaujal. Sledujeme zde příběh dvou řádně vyšinutých sourozenců, kteří se po smrti matky a výchově perverzního strýčka vydávají na řádně krvavou cestu do Las Vegas, kde chtějí prorazit s břichomluveckým číslem se svou obživlou vraždící loutkou. Celý snímek je jeden velký úlet, dočkáme se krvavého orálu od loutky, věčně oplzlých keců od starší sestry, pár striptýzových čísel (jednou i za asistence dřevěného maniaka), tance dementního bratra na černoškou rapovou kapelu, vyšinutého únosu a finálního incestu. Triloquist osciluje mezi odpadem a čtyřmi hvězdami. Takže u mě za dvě hvězdy. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak mně přijde, že většina zdejších uživatelů nemá ani trochu úchylný smysl pro humor a je zbytečně zkostnatělá... Vraždící loutka není z technického hlediska dobrý film, herci jsou otřesní, příběh stojí za hovno, ale o to přece nejde... Jde jen o zábavu a tu loutka servíruje v opravdu dostatečném množství... Já se bavil... ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná kok...a, která nemá s filmem nic společného...nelogické stříhy, efekty, které dávají vědět kilometry daleko, jak to tvůrci udělali...(myslím tím, že když chtěli aby na scéně vypadalo, že loutka střílí z brokovnice, tak jen ji posadili na zem a brokovnici opřeli o jeho nohu....)...nevěřil jsem ani na vteřinu, že loutka se opravdu hýbe či že je vůbec nebezpečná...(Chucky to dokázal)...no prostě hnus a jasný odpad...scénář mimo, hudba mimo, postavy mimo...nic nefunguje... ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

po hnusnych pisnickach v uvodnich peti minutach jsem zvedave vyckaval co dalsiho, jeste trapnejsiho vyleze z hlavy choreho idiota Jonese.... a dostalo se... bábika kourici tlustochovo ohambi. yeah... no to je moc. Obvykle jsem velmi tolerantni ke scenari, zvlaste u miniroadmovie (v tomto pripade), kde se toho originalniho vymyslet moc neda.......ale Triloquist lze bez pouziti vulgarit okomentovat tezko. 1/10 za baby.... ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno