Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

InJo 

všechny recenze uživatele

Tak (pod)průměrný, jak jen může čtvrtý díl nijak zvlášť výjimečné hororové série být. Nulový děj a postavy jsou takřka samozřejmostí, jenže ony nejsou nic extra ani ty scény úmrtí (o atmosféře a napětí se nedá mluvit vlastně vůbec). Učebnicový splatterový fast food. Po černohumorné dvojce už tahle značka nemá co nabídnout, ale tak hlavně, že penízky se nadále sypou... 40 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $66,477,700Tržby Celosvetovo $186,167,139Tržby za predaj DVD v USA $10,197,326 //počet predaných kusov 648,326║ Klesajúca úroveň tejto série sa nezastavuje a rázne klesá takmer na samé dno únosnosti, dejovo nič nové, atmosféra žiadna, trikovo jeden veľký otras, samo o sebe samoúčelná zbytočnosť. /20%/ ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkově vydařený díl ! Čekal jsem horší podle méně zavádějících recenzí,které jsem četl než jsem šel na to do kina. 3D bylo celkem dobrý , ale podstatný je film,který už je trochu ohraný a nepřináší nic nového , je to furt o tom samém,ne že by mi to vadilo,ale mohlo by být něco jinak :) Začátek se povedl a konec byl taky dobrý.Nehody byly spíše celkem dobré,ale mohlo jich být víc. Srovnal bych tenhle díl s trojkou,ale přeci se mi tento díl líbil trochu více jak trojka. Už se těším na pátý díl. Takže mé hodnocení je 81% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

75 minutové zpestření nedělního večera. Hodnocení jednotlivých dílů není náhodné, každý díl opravdu je o těch zhruba 10% slabší, takže se musím připravit na to že 5. díl bude lehce olizovat hranici koukatelnosti. Několikrát jsem se ale musel usmát nad situacemi typu, že chlápek je zatlačený v plotě tak že z něj začnou vypadávat jednotlivé dílečky a jeden z našich hrdinů se zeptá "Ježiši, není vám nic?" Anebo když zahradník nalívá do traktůrku benzín a vesele u toho žmoulá cigáro. Stále tedy čekám na nějakou 3-D pecku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce: co čekat od Nezvratného osudu 4? Snahu přeživších svoji smrt vyhnout se vynalézavě brutálnímu osudu. Čekal-li někdo psychologické drama bergmanovských rozměrů s felliniovským viděním světa, musel být zákonitě zklamán. Mnohé záseky smrti do nešťastných vyvolených vzbuzovaly úsměv na tváři, současně i lehký podiv nad neutuchající fantazií tvůrců. Vyvražďovací masomlejn tak jel jako dobře promazaný stroj a bavil v rámci svých možností. Škoda jen odbytých počítačových efektů - nejen šutráky trhající se ze stadionu měly být raději papundeklové. Kromě toho je třeba dát pozor na občasnou nelogičnost. Pokud vám budou dva ozubené válce drtit nohu pod kolenem, z úst by krev stříkat rozhodně neměla. Až dojde na břicho, pak prosím ano. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Severoamerické tržby byly 66,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 186,2 mil. (NIRO)
  • Součástí úvodní titulků jsou vyobrazené smrti z předchozích dílů. U smrti Billyho Hitchcocka (Seann William Scott) z prvního dílů je ale hlava uřezaná jinak než ve filmu. (JasonIX)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama