Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Ano, je to parazit, ale překvapivě ne tak strašný, jak by jeden očekával. Vlastně se to snaží seč může, aby to mělo stejnou atmosféru jako původní Donnie Darko. Nemá, ani zdaleka ne, ale jsou tam miniaturní momenty, u kterých mé fandovské srdce plesalo. Je jich hodně málo, ale jsou tam. Jinak je to skutečně příšerný parazit, který se dokonce ani nesnaží vymyslet něco nového. Vlastně kopíruje celého Donnieho Darka se vším všudy. ()

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Samantha Darko nie je žiadny nový, ani prevratný film, pretože sa jedná o takmer istú kópiu Donnieho Darka. Jedniný rozdiel je akúrat v hercoch. Ako to tu už bolo spomínané, veľa okopírovaných prvkov z Donnieho Darka (cestovanie v čase, pohybujúce oblaky, zajačia maska pedofila, odpočítavanie času...). Ale nebolo to úplne najhoršie, ale čakal som o niečo viac...slabých 50 - 60% ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nema s Donnie Darko spolecneho lautr nic. Pribeh je velice chaoticky a do zaverecnych titulku vubec nechapu o co tam jako vubec slo. Mam takove tuseni ze to asi ani nepochopim. Naproti tomu Donnie mel v podstate skvele vybudovany pribeh, ale tady se to smrsklo do slataniny nekolika zaberu co v celku nedavaji moc smysl. Na sponstu nacnutych veci ani nedostaneme odpoved. Osobne jsem zklaman cekal jsem vice. ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Stačí jedna jediná věta: Tento film měl skončit přesně na padesáté osmé minutě. Žádné jiné zápletky totiž nejsou potřeba. V tomhle snímku toho bylo namícháno až moc. Neměl být náhodou Donnie Darko vyjímečný kluk, žádný tuctový cestovatel časem, (který to má ještě ke všemu zřejmě v rodině, nebo je to asi nakažlivé, že je v tom i sestry kamarádka) kterých známe spousty? Já myslím že dva jsou až moc a nejlépe by bylo, kdybychom zůstali pouze u natočení filmu Donnie Darko a konec. Dělám to opravdu, opravdu nerada, ale výše s hodnocením jít nemůžu. R.I.P. Donnie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zbytocny film. Skoro doslovna vykradacka jednotky, z horsim scenarom, hercami, hudbou, proste vsetkym a hlavne bez akejkolvek atmosfery, ktora urobila z jednotky tak vynimocny film. Zobrali vsetky ingrediencie z jednotky, zmixovali ich, ale tentokrat z toho nevysiel chutny koktail, ale nechutna sracka. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V červenci roku 1995 se má v místním kině promítat film 12 Opic (1995). Tento film měl ovšem v USA premiéru až 27. prosince 1995. (Stanley619)
  • Snímek se převážně točil ve čtvrtích Salt Lake County, Coalville a Magnu (Utah, USA). (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno