Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Grafické zpracování pěkné, ale zápletka nudná (ale to bude asi tím, že zapomínám, že jde o pohádku). Opět "spor" mezi USA a SSSR (co proboha nutí režiséry nuestále stavět tyto dvě supervelmoci proti sobě?). Dobro vítězí... A tak to má v pohádkách být. 30% ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo znamenajú tie obrázky v galérii, ale ja som ten film farebne teda nevidel... Bol v akejsi bielomodrej verzii... hm.. myslím si, že prevázdkári kina nezvládli svoju úlohu... vôbec... Možno by pomohli plastové okuliare... A to nehovorím o nesympatiách, voči všetkým postavám vo vedľajších úlohách... okrem troch hlavných hrdinov som všetkých ostatných nenávidel... bieda.. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší animák co jsem viděl! Spousta scén určených jen 3D efektu, takže ve 2D nuda. Všechny dialogy laciné a snad každá věta už musela padnout v nějakém filmu. Animace jednoduchá a hlavně vyloženě hnusná. Vtip na úrovni teletabís. Rozumu to má tolik, že by se z toho nic nenaučila ani ta moucha. Takže opravdu jen pro děti 3-6. Nikoho jinýho bych tím netrápil. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nie som si celkom istý na akú vekovú kategóriu sa autori animáku chceli zamerať...vlastne neviem či to vedeli aj oni sami. A tak sa stalo, že výsledok nieje pre nikoho ideálny...Príbeh je síce priamočiary, len so štipkou humoru čo by ukazovalo skôr na zameranie pre deti, ale kedže muchám sú pripisované ťažkosti ľudí a samotný príbeh je tak trošku aj dokumentom a nahliadnutím za malým krokom človeka a veľkým pre ľudstvo ( čo si asi ťažko deti budú uvedomovať)...zostáva naozaj otázkou, či tvorcovia nechceli až príliš....Ja sám som to však nevidel v 3D kde by ten dojem rozhodne mohol byť lepší.... ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Můj první imaxák. Nebylo to vůbec špatné, ovšem nebýt synka, který mě na to vytáhl, patrně bych to nikdy neviděl. A byla by to moje škoda -- možnosti "být" ve filmu, spíš než se na něj dívat, jsou úchvatné. Některé vtipy byly slabé, jiné fungovaly skvěle. Mouchy se najdou na všem, že. A taky ty virtuální mouchy... odháněl jsem je po celou cestu z kina domů! ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle filmek si ohodnotím už jen z principu toho že je o světluškách. Neviděla jsem začátek, ani konec, ale to co jsem viděla mezi tím se mi vela líbilo a už se těším, až si tenhle filmek seženu, how. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Asi prvý 3D film na ktorom som bol v kine. Nostalgia by dnes určite bola ale možno by som šiel hodnotením nižšie. No slušný priemer to ešte určite bude a ak si spomeniem na prvý 3D efekt tak to malo šmrnc. Plus ako pozerám, zaujimavé herecké obsadenie. 3* ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé a hlavne nudné. Keď už sa robí nejaký animovaný film tak by sa malo dbať hlavne na napísaní kvalitného scenára. Bohužial nestalo sa. ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

Par rokov dozadu som pri bezpribehovom IMAXe skoro nedychal. Teraz pri niekolkych castiach som si vychutnaval tu tretiu dimenziu. Skoda pribehu, ktory bol az prilis decky. Celkovo pre deti asi nieco vynimocne a nenarocne. Lenze tvorcovia si neuvedomili, ze s detmi chodia do kina aj rodicia. Pre nich tam je toho dost malo. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký ten piatok, čo som dostával detské filmy a seriály na DVD a trailer na tento film bol na veľa z nich, a tak som mal česť tento film spoznať. Včera som sa rozhodol si to pozrieť. Muchy aj napriek tomu, že žijú pomerne jednoduchým životom a nemajú veľmi rozvinutú civilizáciu sa zaujímajú o politiku (napr. sovietske muchy nemajú radi tie americké). Na prvý pohľad to vyzerá, ako film pre deti, ale je tam celkom dosť vtípkov o ZSSR a celkovo o politike. Celkový dojem z filmu je celkom dobrý, aj keď som to nevidel v 3D. "My rusi nie sme takí hlúpi ako vyzeráme." 7/10  ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chystá se první cesta na Měsíc a kromě trojice astronautů se na cestu vydává i trojice much (to by mě zajímalo, kdy tvůrcům animáků dojdou všechna možná i nemožná zvířátka). Nápad to špatný není, ale kromě povedeného přistání na Měsíci nenabízí naprosto nic, co by potěšilo nebo pobavilo i dospělého. Jen klukovské dobrodružství, což je pro mě málo, ale dětem to stačit může. A ten konec WTF? To tam opravdu musí vystoupit skutečný astronaut a vysvětlit amíkům, že ve skutečnosti na Měsíc žádné mouchy neletěly? :-DD ()

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel říci, že jsem zklamaná! Prvních 5 minut jsem se oddala nadšení z naprosto nové reality, po 15 minutách se mi to stále ještě líbilo a po této době jsem začala vnímat film jako takový. Efekt je samozřejmě skvělý, to jistě, zvláště, máte-li kvalitní 3D brýle (ne žádné papírové s jedním okem modrým a druhým červeným, nene, jděte tam, kde půjčují kvalitní pevné). Ovšem příběh je hodně slabý. Je v něm málo vtipu a nezajímavá časová linie. 20 minut před koncem už si jen tupě vychutnáváte ten okouzlující efekt 3D, příběh můžete opomíjet, protože už přesně víte jak dopadne a co se vlastně stane. Je mi líto, když už investují do 3D filmu, měli by zainvestovat i do originálního a vtipného tématu a hlavně do zpracování příběhu, aby to mělo kýžený efekt. Ze zvědavosti na efekt doporučuji, jako pohádkový animák už nikoliv! ()

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Nevyžaduji dokonalou pixarovskou animaci pokud je film zábavný. Tady nejen že je animace opravdu strašná, ale navíc je to hrozná nuda. Napadá mě snad jen Karcoolka, která měla taky dost hroznou animaci, ale pořád tam bylo několik vydařených fórů, které to vytáhly aspoň na průměr. Cesta na Měsíc je katastrofa po všech stránkách. ()

Reklama

Reklama