Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

lamps 

všechny recenze uživatele

Prapodivně napsaný paskvil, který jsem byl schopen dokoukat jen díky přítomnosti nejkrásnější herečky své generace - Rachel stačí jen stát před kamerou, dokonce i úplně oblečená, a jsem šťastný. Eric Bana je také sympaťák a nezaléval mě až takový vztek, když mi na Rachel sahal, ale jinak je to hrozně nelogická pitomost, která začne trochu účelněji vést pozornost až v závěrečné půlhodince. Jestli je z knihy na takové téma bestseller a jestli se svým konceptem podobá tomuhle filmu, tak to potěšpánbůh. Finální scéna setkání na louce je samozřejmě hezká a dojemná, ve zbytku zbývá na potěchu opravdu jen krásná Rachel. 45% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $39miliónovTržby USA $63,414,846Tržby Celosvetovo $101,344,412Tržby za predaj DVD v USA $22,058,380 //počet predaných kusov 1,503,832║ Robert Schwentke mal pri podávaní príbehu zvoliť iný prístup, takto sme hodení hneď do ohňa a potom sa cítime rovanko ako utrápený cestovateľ Eric Bana, postupom času si ale človek v deji nájde svoje miesto a začne tú takzvanú rozháranosť vnímať ináč a vžiť sa do postáv. Určite by sa s tým ale dalo troška pohrať tak aby z toho bola ešte intenzívnejšia dráma než v konečnom výsledku je, herci fajn ale nie úplne využitý. A myslím si že pre Schwentkeho sú takéto zauzlené dejové línie a výstavba charakterov taká Španielska dedina, on na to nemá, čo potvrdil aj v Letovom pláne, akcia mi ako tak ide ale práca s postavami, hmmm. /60%/ ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těžký hodnotit, na jednu stranu hezký, na druhou stranu místy trochu rozvláčný. Resp. takhle – do děje film uvede během pár sekund, chvíli probíhá romantika, ale pak začnete postrádat cíl, uniká vám pointa, a to je hlavní problém. Jakmile ji chytnete, tak je to ok, ale to mezidobí kazí zážitek. Ale líbilo se mi (kromě Rachel), jak asi ve dvou třech prvcích dokázaly originálně využít cestování v čase. # [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba *** | humor – | napětí – | akce – | pustil bych si znovu *** ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zakletý v čase by mohl být tuctovou americkou limonádou s klasickým příběhem, nebýt sci-fi prvku, který dává této romanci docela nový rozměr. Díky výbornému obsazení a milé atmosféře se sledování této "stuck in time" love story stává příjemným zážitkem. Rachel McAdams je krásná a opět sympatická (ta snad nedokáže být v žádném filmu nepříjemná:) a Eric Bana je fešák. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zatímco sci-fi část mě zaskočila překvapivě výraznými logickými dírami, slepými dějovými uličkami a nedořešenou "mytologií" časových skoků, u romanticko-dramatické roviny jsem Schwentkemu zobal z ruky, Henrymu fandil a film pro sebe překřtil na Zakletý v lásce. Dlouho nikdo nebyl tak zbožňováníhodný jako Rachel McAdams coby Clare. 70% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Spolumajitelem filmových práv k literární předloze z pera spisovatelky Audrey Niffenegger byla jeden čas (dokonce ještě před tím, než byla kniha vůbec vydána) i producentská společnost Plan B Entertainment, vlastněná Bradem Pittem a Jennifer Aniston. (curfew77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno