Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré 4, kdybych si celou dobu neříkal, že je to vlastně jen klasická romantická drama okořeněná velmi zajimavými hrátkami s časem, dal bych možná i 5. Stejně však skvělý zážitek, který umocňuje krásná Rachel McAdams a věčný poutník Eric Bana. Celou dobu jsem pocitoval velmi příjemný pocit a režisér odvedl dobrou práci. Jinak ale všechny tvůrce obdivuju, protože vytvořit takový spletenec dalo určitě nějakou práci.. A právě on vytváří film, a dělá ho exotickým,čímž se odlišuje od klasických dramat. Samozřejmě je také vidět kvalitní herecké výkony a uvěřitelný vztah, ale mně vždycky nejvíce bavily inovace. Proto dík za autorčinu fantazii. Mimochodem, takhle má vypadat krásný romantický film, ehm (někdo možná bude vědět, na co, resp. na koho narážím) SUMA: něco jako romantický Butterfly effect, jen méně chytrý, zato však pro milovníky romancí mnohem lákavější film. Závěr mně jako obvykle dojal. Láska prostě nezná hranic.. A život je jeden dlouhý hon.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Do poslední chvíle jsem netušil, jestli se chci dívat právě na tenhle film a jestli bych raději neměl dát přednost něčemu jinému, přece jen výběr byl velmi bohatý. Nakonec jsem v sobotu večer zapnul HBO a byl jsem hodně zvědavý, co mě vlastně čeká. Že veškeré mé obavy byly liché se ukázalo téměř vzápětí, od začátku se jednalo o film, který mi maximálně sedl a který mě takovým nějakým zvláštním způsobem dokázal vtáhnout do děje, aniž bych v něm tápal. Vydržel jsem celý příběh s napětím sledovat až do konce a klidně se bez mučení přiznám, že na konci mě film dokázal i rozbrečet. Tohle byl zkrátka úžasný romantický příběh dvou lidí, jejichž láska nebyla vždy snadná a jejichž životní osudy byly tak trochu komplikované, ale kteří se i navzdory genetické anomálii, která způsobovala hlavnímu hrdinovi četné potíže, měli rádi a dokázali to vše zlé a špatné překonat a o to více si pak užívali to dobré. Ano, přiznávám, jsem nenapravitelný romantik a když vidím zajímavou, kvalitní a dobře natočenou romantickou podívanou, tak jde všechna přísnost stranou. Tenhle film si ode mne nezaslouží nic jiného než vynikajících pět hvězd, které mu tímto uděluji. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Což o to, Zakletý v čase je kultivovaný slušně natočený film, který kombinuje milostný příběh se scifi tématikou, jenže abych pravdu řekl, nějak jsem se během jeho sledování nudil a i když mu nemůžu nic zásadního vytknout, jako scifi to je logicky nedotažené a celkově mi to přijde opravdu nevýrazné. Chybí výraznější zápletka a napětí. Je to ideální film pro romantický večer v kině, kdy se zamilovaný párek věnuje především sám sobě a film vnímá jen jako kulisu pro své setkání. Celkový dojem: 45 %. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento sci-fi prvek mě skoro vždy dokáže zaujmout, ale v tomto případě je to naopak. Celé je to zmatečně natočené, téma cestování časem je tu spíš otravné, jednotlivé části na sebe divně navazují a celkově mě to prostě moc nezaujalo. Naprosto přesně vyjádřil veškeré mé pocity z tohoto filmu ve svém komentáři foundation! 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. Mohlo to byť celkom zaujímavé, spojenie romantickej drámy s mojim obľúbeným sci-fi prvkom cestovania v čase ma riadne navnadilo. Ale už po pár minútach som sa nestačil diviť pomerne vysokému hodnoteniu tu na čsfd. Samotné cestovanie v čase bolo zmätočné, nelogické, neúčelové a halabala odbité. Dej plytký a nudný, zaľúbenci sa po rokoch stretnú len aby potom žienka mohla pokorne vyplakávať a čakať na muža, ktorý si zatiaľ poletuje niekde v červej diere. Jeho jedinou starosťou je po každom "cestovaní" nájsť, ale častejšie ukradnúť šaty a zmiznúť späť ku žienke. Na konci prišlo niečo málo emócií, ale to už film nezachránilo. Jediné hodné uznania je Eric Bana, ktorý podal dobrý herecký výkon. Ale čudujem sa mu, že súhlasil s účinkovaním vo filme s tak hlúpym scenárom. Film ako taký patrí do smetného koša. 35/100 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Filmové zpracování celosvětově úspěšného stejnojmenného románu od Audrey Niffenegger. (Sofia)

Reklama

Reklama