Reklama

Reklama

Královská hra

  • Španělsko El rey de la montaña (více)
Trailer

Teď se musí snažit o jediné: zůstat naživu. Na cestě za přítelkyní potkává Quim u benzinové pumpy atraktivní, vyzývavou Beu, a neodolá jejím svodům. Po kratičkém sexu však dívka využije jeho nepozornosti a zcizí mu peněženku i s doklady. Quim ji pronásleduje opuštěnou horskou krajinou. Jeho cestu náhle přeruší kulka vypálená z hlavně neznámého odstřelovače, který si ho znovu a znovu bere na mušku. Během útěku lesem narazí na Beu, která se rovněž stala cílem šíleného střelce. Oba teď musejí společně čelit nepochopitelnému nebezpečí a snažit se o jediné: zůstat naživu. Před smrtí je může zachránit pouze zběsilý útěk bez odpočinku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Skvěle vypilovaná atmosféra, slušná gradace napětí, neotřelé zpracování a k tomu ještě neobvyklé a neokoukané exteriéry. Zároveň ale také množství logických zádrhelů a prvoplánovosti, kterou by mohl kde kdo závidět. Na rozdíl od konkurence ale alespoň Královská hra dodává tu potřebnou trochu originality. Na čtyři to ale u mně nestačí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle zpočátku velmi syrový a napínavý thriller s horrorovou atmosférou bez zbytečných úvodních cirátů a obsáhlých seznamovaček s hlavními postavami mě během pár minut docela zaujal. Velmi nádherné prostředí, v němž se odehrává, zajímavé postavy, dobrá kamera a napětí. Jenže po několika desítkách minut to začíná být trošku stereotypní, jednotvárné a nijak to negraduje. Od půlky už jsem jen pouze čekal, jestli to nakonec vůbec bude mít nějakou (překvapivou?) pointu nebo zda alespoň zvítězí dobro nad zlem či naopak. A přesně vím okamžik, kdy mě ten film přestal bavit úplně a dokoukal jsem ho jen jaksi ze setrvačnosti. Tím je odhalení totožnosti střelců. Pro mě obrvoské zklamání, které filmu samotnému vzalo veškeré napětí a atmosféru, kterou si do té doby udržoval. Od toho okamžiku je to jen nezajímavý, neoriginální suchý thriller bez špetky napětí. Dávám 2,5*, musím ovšem zaokrouhlit jen na pouhé 2*. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Thriller hrající hezky pěkně na nervy. Nesmyslů je tam asi tuna, ale to nebudu řešit. Podstatný je, co bylo a co ke konci následovalo. Protože to, co bylo, to mě dost napnulo a to, co následovalo, mě pro změnu vcelku solidně šokovalo. Ve výsledku musím říct, že nebýt naprosto debilního námětu, jedná se o solidně natočený film. Každopádně palec nahoru režisérovi za to, že mi v příběhu vysvětlil, že ústřední hrdina jede po státovce za přítelkyní, která, předpokládám, nebydlí stovky kilomterů od něj, a nakonec se děj odehrává v přírodě, která připomíná Černobylské okolí...akorát bez té radiace. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Povedený survival thriller z krásné přírody. Zabijáci jsou netradiční a jejich styl taktéž. Nápad se musí ocenit. Chvílemi to bylo nudnější, chvílemi zase napínavější. Na víc jak tři hvězdy bych to neviděl, ale tento thriller má rozhodně něco do sebe a fandové žánru by ho měli stopro zhlédnout. 65% ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Film nepostrada atmosferu lovu, je dostatocne priamociary a dynamicky. V momente ked sa zda, ze film pomaly straca dych, kedze neprinasa nic nove, tvorcovia sikovne zmenia optiku a opat je na co sa pozerat. Optika sa vsak nemeni hned ako je to potrebne, a vznika tu na moment trochu hluche miesto, ktore vsak nemusi vadit kazdemu. 80 % ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V celom filme, ktorý sa odohráva v španielskej divočine, sa objaví iba 7 hercov, resp. postáv. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama