Reklama

Reklama

Královská hra

  • Španělsko El rey de la montaña (více)
Trailer

Teď se musí snažit o jediné: zůstat naživu. Na cestě za přítelkyní potkává Quim u benzinové pumpy atraktivní, vyzývavou Beu, a neodolá jejím svodům. Po kratičkém sexu však dívka využije jeho nepozornosti a zcizí mu peněženku i s doklady. Quim ji pronásleduje opuštěnou horskou krajinou. Jeho cestu náhle přeruší kulka vypálená z hlavně neznámého odstřelovače, který si ho znovu a znovu bere na mušku. Během útěku lesem narazí na Beu, která se rovněž stala cílem šíleného střelce. Oba teď musejí společně čelit nepochopitelnému nebezpečí a snažit se o jediné: zůstat naživu. Před smrtí je může zachránit pouze zběsilý útěk bez odpočinku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem teda více podle hodnocení. Zaprvé není to žádný pár ale jakýsi chlap a jakási ženská (kteří spolu nic nemají - žádný vztah ) Za druhé jestli ten pes byl agresivní tak teda nevím :-). K filmu dobrý thriller, kterého pohřbívá konec je takový dost blbý. Na podívání dobré i po čase bych se na něj podíval. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Španělské filmy mě poslední dobou lehce zklamávaly a ne jinak je to i tady, poslední opravdu parádní Španělský horor co jsem viděl byl film Sirotčinec a to je kurňa dlouho co jsem to viděl. Tohle je průměrná thrillerová záležitost na kterou hodně rychle zapomenu, blbej chlap si jde pro peněženku, když tu náhle..... Já bych možná z konce byl překvapený ale bohužel na csfd je tu plno blbců co neumí držet hubu. Takže tentokrát se překvapení nekonalo. Film je prakticky jen o utěcích a to byla po čase nuda. Navíc záporáci byly strašně špatný, a to nemluvím o konci. Průměr. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

V letech 2007 - 2009 vzniklo několik hororů v Evropě s novým tématem a všechny jsou zajímavé. King of the Hill mezi ně taky patří - dva mladé lidi někdo celou dobu ostřeluje v lese, není vidět kdo a proč. Na konec přijde zajímavé vysvětlení, které trochu rozpačitému pobíhání po lesích dodá slušnou šťávu. 70% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Skvěle vypilovaná atmosféra, slušná gradace napětí, neotřelé zpracování a k tomu ještě neobvyklé a neokoukané exteriéry. Zároveň ale také množství logických zádrhelů a prvoplánovosti, kterou by mohl kde kdo závidět. Na rozdíl od konkurence ale alespoň Královská hra dodává tu potřebnou trochu originality. Na čtyři to ale u mně nestačí. ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Nápad ucházející, napětí pěkně se stupňující, jen mi to nepřineslo to, co jsem očekávala. Čekala jsem, že mě to prostě posadí na zadek, bude se mi o tom ještě několik nocí zdát, pokud vůbec budu schopná ze strachu usnout. A nic z toho se nedělo. Film skončil, já si sice oddychla, ale zaklapla noťas a šla v klidu na kutě. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V celom filme, ktorý sa odohráva v španielskej divočine, sa objaví iba 7 hercov, resp. postáv. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno