Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

Okara 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších bláznivých komedií, které mám většinou rád, ale tato mi naprosto nesedla. Trapný nápad o cestování do minulosti, kde se nevyskytují téměř žádné hlášky ani vtipy a kde hrají velice špatně vybraný herci ve vedení s Johnem Cusackem, který se s hlavní rolí míjí velkým obloukem. Dvě hvězdičky za Roba Corddryho a pár velice vzácných vtipných momentů. 35% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vypla jsem mozek, nezkoumala jsem motýlý efekt do detailu, jako to dělám u vážně myšlených filmů a bavila jsem se až trestuhodně. Podle mě jedna z nejlepších komedií, jakou jsem v poslední době viděla a ikdyž dost připomíná Pařbu ve Vegas, líbila se mi přece jen o něco víc. Tenhle film si ráda čas od času užiju znovu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle byla pěkně vulgární a pěkně zábavná komedie, která si potykala s prvky scifi. Čtyři přátelé se vydají na horskou chatu, kde prožili svá nejlepší léta a vlivem časového paradoxu, vířivky a ruského energetického nápoje se dostanou zpět do minulosti a to konkrétně do roku 1986. Jsou zase mladí, krásní a můžou změnit své zpackané životy v budoucnosti, ale otázkou je, jestli se jim to povede, protože znát budoucnost bývá ošidné. No ale tahle komedie moc neuvažuje v rovině "co by" nebo "kdyby", ale spíše tasí pokud možno co nejvulgárnější gagy ve stylu teenage komedií a je docela zábava sledovat postaršího Cusacka, Corddryho nebo Robinsona, jak si ze sebe utahují a pronášejí jednu hlášku za sebou. Tady jde hlavně o gagy a hlášky, protože tenhle film se zase až tak moc nepouští do řešení časových paradoxů, a pokud ano, tak to nevyznívá nějak extra propracovaně, jak u jiných filmů o cestování časem. Zůstala tedy hlavně skvělá legrace, sympatické herecké výkony a řada narážek na současné celebrity. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Louder Than A Bomb [Back Into Time] - Public Enemy ,2. Perfect Way (Edited Version) - Scritti Politti ,3. The Safety Dance - Men Without Hats ,4. What You Need (Single/LP Version) - Inxs ,5. Modern Love (Single Version; 2002 Digital Remaster) - David Bowie ,6. I Will Dare - The Replacements ,7. Push It (Album Version) - Salt N Pepa ,8. Bring On The Dancing Horses - Echo & The Bunnymen ,9. Save It For Later - The Beat / The English Beat (USA) ,10. True - Spandau Ballet ,11. Jessie's Girl - Craig Robinson ,12. Bizarre Love Triangle [Shep Pettibone 12" Remastered Remix] - New Order ,13. Once In A Lifetime (2006 Remastered Version ) - Talking Heads ,14. Home Sweet Home - Motley Crue ,15. Let's Get It Started - Craig Robinson, ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jsem staromódní, když mi tento humor nepřijde vtipný? Šťourání se v psím zadku, či pozvracet veverku bývalo vtipné před několika lety, když se povolila uzda tolerantnosti a bylo to něco nového, ale opakovaný vtip není vtipem! Pár vtipných momentů se najde, ale příliš málo na to, abych byla tolerantní já. Fuj, už nikdy víc. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama