Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

MMR 

všechny recenze uživatele

Za dob Terezy Pergnerové to nemělo chybu. Skvělá hudba, skvělá moderátorka. Po Tereze pak ještě ušel Vítek Havliš, co si pamatuju. Poté to už šlo z kopce. Lunetic, Zoombie, Yemi, Gabriela apod. uvedli pořad do stereotypu nudy. Největší zlo ovšem přišlo příchodem Leoše Mareše. No a co bychom mohli čekat od novy než to, že jeho si tam nechá takovou dobu. No prostě hrůza, ten mi zničil můj nej pořad dětství. Ach jo:-( Ještě, že už to skončilo, bohužel v nejhorším... ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem ho sledoval, jako zpestření dne. Moderátor Leoš Mareš mi u tohoto pořadu docela sedl. Skvělé návštěvy, výborný program. Vzhledem k tomu, že jsem sledoval Eso jenom v období Mareše takostatní nemůžu posuzovat. Byl bych ochotný dát i čtyři hvězdičky, ale vzhledem k tomu, že nova uknčila eso dávám 3. 54% ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě když to začalo, tak jsem Eso žral a vydrželo mi to dost let pravidelného sledování a dalších pár let občasného zkouknutí. Pergnerová vytvořila kult a prakticky díky Esu zde 90% lidí poslouchalo eurodance, boybandy apod... (což dneska samozřejmě každý popírá). Co mě na Eso vždy vadilo byla absence mnoha skutečných rádiových hitů - ze začátku chyběly pomalejší věci a hlavně české věci, které se hrály všude kromě Esa, později byla spousta písniček zabita blbým sestřihem nebo nasazením, takže Esem prošuměla obrovská kopa megahitů bez povšimnutí. A co se týče moderátorů, v mezidobí mezi Pergnerkou a Marešem to byl prostě děs. ()

Mufi315 

všechny recenze uživatele

Tak ESO ve své době počátků nemělo chybu. Sám si pamatuju, když jsem v šesti letech (rok 1995) poskakoval u obrazovky na tehdejší eurodance a sledoval, který tan hit bude vlastně nejlepší. Eso bylo tehdy emoční podívanou všech mladých lidí, protože to byl vesměs jediný pořad o hudbě (resp. Óčko neexistovalo, MTV moc lidí nemělo). Dobře navržené byli i novinky a staré hity, které se mohli vyškrábat až na "srdcové eso". Na české poměry tedy úžasný... Bohužel, časem začalo eso upadat a přirozeně s odchodem Terezi Pergnerové. A v posledním konci jsem už po něm ani nevzdechl. Jediný, co mě neustále vadilo, byli pozvaní hosti, na který si člověk ale mohl odskočit jako při reklamách. **+ (43 %) ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem nedokázala přežít sobotní(?) rána a Silvestrovské večery bez tohoto pořadu a Leoše. Je pravdou, že jsem si ho díky tomuto pořadu opravdu oblíbila, i když ho teď nemůžu ani vystát. Díky Esu jsem poznala hodně mých oblíbených kapel, zpěvaček a zpěváků, zejména teda Rammstein. Líbilo se mi, že v každém díle byla nějaká ta osobnost českého showbyznysu a tak jsem se dozvěděla spousty zajímavých věcí. Je to ale už hodně dávno a věřím, že kdyby Eso vysílali i dnes, nedokázala bych se na to dívat už jenom díky vývoji dnešní hudby a taky těch rádoby celebrit. Jsem opravdu ráda, že Eso skončilo tak, jak skončilo a nestihlo mi pokazit mé dojmy z dětství :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Za dob moderování Leoše Mareše vzrostla sledovanost pořadu na dvojnásobek. (Limetka_M)
  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)
  • Moderátorka Tereza Pergnerová, která pořad moderovala v letech 1994 až 1998, v době největší slávy propadla heroinu. Přiznala, že profetovala až 15 miliónů korun. Kvůli drogám nafotila i porno fotografie. Ze závislosti se vyléčila. (Limetka_M)

Reklama

Reklama