Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Recenze (305)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Děj je sice fabrikovaná předvídatelná sračka, kterou jsem prokoukl od první scény, ale je to sranda, audiovizuálně je to něco neskutečného, akční sekvence jsou úžasně udělané a celkově je to prostě v pohodě film. Nic, bez čeho by se člověk neobešel, ale nakonec nelituji, že jsem si to pustil. 70% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nemyslím že nutně musela mít Kung Fu Panda pokračování. Není to sice žádné vaření z vody, ale příběh který tento film táhne je trochu méně promyšlený než by měl. Nicméně pokud jste fanoušky jako já stojí to za zkouknutí. ( 20.3.16/Cinema City/Sčítání lidu:36 ) ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už tomu chybí originalita, nápaditost se sice nevytratila, ale už to prostě není jako při prvním díle. I když se o to tvůrci očividně snažili. Jednička byla skvěla, dvojka byla vcelku dobrá... Trojka, byla bohužel docela nuda. Film není vůbec zlý, ale upřímně žádná sláva to také není. Ničím zajímavá a vyčnívající rychlokvaška pro děti. Líbila se mi hudební stránka a animace. Asi bych to ukončil jako trilogii a hotovo. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vizuálně skvělé, zápletka pokulhává. Recyklace se však zdárně podařila. Nutno doufat, že producenti se nevrhnou do dalšího pokračování, což by mělo za následek již čtvrtého ubohého padoucha. 70% ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Čínská supervize nad třetím pandím dílem jenom prospěla a esence kung fu se probudila ve východně-západním filosofickém blockusteru. Sentimentálně akční jin a jang v ryzí formě a další ukázka, že Pixar má opět co dohánět. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Oceňuji uzavření série (respektive v něj doufám), ale jinak nemohu říct, že bych byl z tohoto třetího (a i doufám posledního) filmu série nadšen. Ano, dobrý nápad, jak rozšířit zápletku, ale to je tak vše. Humor již tolik nefungoval. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Asi lepší než dvojka, ale vzhledem k tomu, že mi celá tahle série byla vždycky tak nějak celkem buřt (ale ne, že by se mi nelíbila), tak je to vlastně celkem fuk. Na jedničku to rozhodně nemá, ale hned po ní je to nejlepší díl série. Příběhově je to sice opravdu slaboučké (pokud tam tedy nějaký příběh najdete, v tomhle případě na to opravdu nesmíte moc hledět), ale po zábavné stránce je to fajn a celkem to plní svůj účel. Kung Fu Panda 3 je další z řady totálně zbytečných loňských pokračování, ale naštěstí dopadl ještě docela dobře a přinesl celkem fajn podívanou plnou nových a nezajímavých postav, ale zato s fajn akcí a tradičně dobrou starou partou původních postav. Asi už to nikdy neuvidím, ale kvality tenhle díl zcela určitě má. 75%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to fajnový kung fu příběh, ale za srdíčko mě to nechytá. S tlustou pandou je pořád sranda a záporák také srší humorem. Ale až všichni zdánlivě umírají, nakonec se všechno v dobré obrátí a závěr filmu tak působí jako konec jedné ze seriálových epizodek. I když jsem byl malý, tak mi v paměti utkvěly animáky právě takové, kdy kromě zábavy a barevného hopsání došlo i na něco skutečného až tragického. Takže ano, je to pro děti, ale ten prcek, co si třetí pandí dobrodružství nebude pouštět každý den, na něj brzy zapomene. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem to nečekal. Poova třetí filmová adventura hravě válcuje o 5 let starší dvojku a natěsno dýchá na záda velkolepé jednotce z již pradávného roku 2008. Trvalo mi celé dva roky, než jsem se ke třetímu Kung Fu Pandovi dostal a mám chuť si nafackovat za to, že mi to zabralo takovou dobu. Pravděpodobně poslední animák ze soudku dračích bojovníků mi nabídl veškeré aspekty, které má milý rodinný animovaný snímek obsahovat. Bavil jsem se, dojímal se, kochal se autentickými exteriéry Číny, které se animačně dosti podařily přiblížit reálným zátiším středočínských hor. Zajímavé překvapení na konec pandí trilogie! ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(46/2016) / Krásna farebná animácia, stále fungujúce postavy a postačujúci príbeh. Panda 3 je obstojný animáčik na zrelaxovanie. (6/10) ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu u třetí pandy čiší z každého záběru, ale zároveň je v tomto ohledu vše odvedeno takřka k dokonalosti a já si to překvapivě dost užil. Jako jednohubka na dlouhý zimní večer pod peřinou se svou drahou polovičkou ulítlou na animáky, která tento ještě neviděla, pohodová volba :) ... 70% ()

Beatle 

všechny recenze uživatele

Hledání sama sebe je těžké téma, a zapasovat ho do animáku je poměrně složité. Ale mě to bavilo. Spíš teda ty gagy, než samotný děj. Smála jsem se :) ()

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama