Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se podle mě až moc snaží být něčím výjimečným a mindfuckovým, ale jak je známo, tak všeho moc škodí. Ještě k tomu se pase na úspěchu filmů s podobným tématem, takže kdo má už něco nakoukáno, tak si nejednou řekne, že mu to něco připomíná a to taky neni zrovna bod k dobru. Takže nakonec tady máme jenom další průměrný film. 53% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Toto tretie voľné pokračovanie skvelej jednotky nie je až tak zlé, ale ju tu pár nedostatkov, tak napríklad v jednotke ste s hlavným hrdinom cítili takmer všetko od začiatku až dokonca, tu som ale nič necítil. Ďalšia vec je že toto je vlastne niečo ako kriminálka. ... posledná scéna ... ehmmm bez komentára ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přehodnocuju svůj původní ne moc dobrý názor. Na rozdíl od dvojky, zde byla snaha o nějakou menší originalitu, tedy skoky v čase obstarala tentokrát cesta myšlenek se soustředěním a děj se zabýval více kriminální cestou - hledáním vraha. Trochu by mi vadilo to obohacení (naštěstí jen jednou) erotickou scénkou a hromadou explicitní krvavosti. Ale dobře, z čeho jiného může film určený pro DVD vytěžit? Jinak i docela zajímavé, napínavé, konec těžce překvapivý (jen z hlediska prvního zhlédnutí) a opět rozporuplný. Na první díl to sice nemá ani zdaleka, ale mohu s jistotou říct, že si vedl o něco zajímavěji a lépe, než nemastný neslaný druhý díl. 60% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahu, tak tá Samova kamarátka z detstva nie je až taká kamarátka z detstva a neprišla Sama poprosiť o pomoc pri hľadaní jej sestry, ale pri pátraní po jej vrahovi. Ináč peace. A čo sa filmu týka, tak v porovnaní s predchádzajúcimi dvoma je cítiť zostupná tendencia, no chvalabohu nie veľmi rapídna. Priemerný priemer s priemernými hereckými výkonmi, priemerným scenárom, priemerným divákom za priemernú cenu. Teda priemerný film na vyplnenie priemerných 105 priemerných minút. Priemerných 50 priemerných %. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy se The Butterfly Effect dočká dalšího pokračování. Zatímco původní film si získal celou škálu příznivců, dvojka už tak slavně nedopadla. Grossman šel s kůží na trh, vědom si všech rizik, které to obnáší, ale nechtěl jí prodat lacino. Bylo mu jasné, že pokud se rozhodne přijít jen s další napodobeninou, kritikové jej roztrhají zaživa. Naštěstí se scénáristce podařilo připravit obstojný příběh, který okořenila potemnělou detektivní zápletkou. Nebudu vám mazat med kolem úst a tvrdit, že trojka je geniální dílo, protože to není ani pravda, ale přece jenom z toho vzniklo obstojné průměrné dílo, které určitě stojí za pozornost. Původní myšlenka se sice již nadobro vytratila z této série, ale na rozdíl od druhé dílu tu tvůrce zapracoval hlavně na atmosféře. Když už byl film presentován pod hlavičkou After Dark Horrorfest III, bylo jasné, že divák očekává trochu něco jiného než jen obyčejné drama. I proto se na scéně objeví slušná dávka mord scén, trochu té cákající krve a maskovaný zabiják. Bohužel si však dovolím tvrdit, že nejvýraznější problém vidím v tom, že režisér prostě neumí vybudovat potřebné napětí. Místo aby atmosféra pořádně gradovala, jsme odbytí zběsilým střihem, který hlavně mě kazil požitek z jednotlivých vražd. 50% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama