Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Brandon odpad!

všechny recenze uživatele

Revelation je výsměch elegantnímu mávnutí motýlích křídel. Výkon "herců" byl obskurní, nikdo z nich film absolutně netáhl. Ušmudlanej scénář a ubohé znásilnění prvního dílu. Zase nějakej idiot usoudil, že je třeba ještě tu dojnou krávu podojit a prasácky ji vyždímat. Zastřelit málo. P.S. Já se jednou shoduju s Bebáčkem, není možný. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí přehodnocuju svůj původní ne moc dobrý názor. Na rozdíl od dvojky, zde byla snaha o nějakou menší originalitu, tedy skoky v čase obstarala tentokrát cesta myšlenek se soustředěním a děj se zabýval více kriminální cestou - hledáním vraha. Trochu by mi vadilo to obohacení (naštěstí jen jednou) erotickou scénkou a hromadou explicitní krvavosti. Ale dobře, z čeho jiného může film určený pro DVD vytěžit? Jinak i docela zajímavé, napínavé, konec těžce překvapivý (jen z hlediska prvního zhlédnutí) a opět rozporuplný. Na první díl to sice nemá ani zdaleka, ale mohu s jistotou říct, že si vedl o něco zajímavěji a lépe, než nemastný neslaný druhý díl. 60% ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Rozhodne mnohem lepsi nez dvojka! Pribeh je pojaty trosku jinak. Je to spis thriller s prvkem cestovani casu nez klasicka myslenka Butterfly Effectu. Bohuzel scenar ma hodne nedotazenosti a logickych der, coz je skoda. Z nametu slo rozhodne dostat vic. Zas tak spatne to neni, ale za tu odflaklost scenare jen 60%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší, jak výborná jednička a jisto jistě mnohem lepší, než příšerná dvojka. Každopádně scénáristé měli výtečný nápad zkřížit cestování v čase s detektivkou. Způsob provedení a režie už takovou chválu nezaslouží, ale rozhodně se na to dá dívat. Nejpovedenější z celého filmu však považuji samotný závěr. Ten mě příjemně překvapil a rozhodně potěšil. Zasloužených 70%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film je to na pohodu, dokázal mě udržet v pozornosti po celou dobu, což se cení. Sice má s prvním dílem společnýho jen úplný minumum, ale je to rozhodně lepší než provařená dvojka. Příběh je pěkně mysteriózní, yes, ale bohužel rozuzlení mě moc nevzalo. Solidní film, který neurazí, ale nijak odvázaní z toho taky asi nebudete. 55% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Film mal premiéru na festivale hororov After Dark Horror Fest, ktorý je známy aj pod názvom 8 Films to Die For. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama