Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím s některými komentáři, které staví trojku nad dvojku. Dvojka nebyla nic moc ale s nálepkou "video film" je mnohem lepší. Trojka je stupidní ve všech směrech. Skákání už není vůbec zajímavé. Děje se tak často a cíleně. Daná osoba, herecky velice nesympatická (jak z akčních béček minulého desetiletí), uplně popírá princip předchozích dílů. Dokáže se přenést kamkoliv i když na tom místě ani nebyla. A ten finiš....bože ten finiš. Pointa byla jasná hned, jakmile akce v minulosti neměnili adekvátně budoucnost. Navíc to divadýlko...joj. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Toto tretie voľné pokračovanie skvelej jednotky nie je až tak zlé, ale ju tu pár nedostatkov, tak napríklad v jednotke ste s hlavným hrdinom cítili takmer všetko od začiatku až dokonca, tu som ale nič necítil. Ďalšia vec je že toto je vlastne niečo ako kriminálka. ... posledná scéna ... ehmmm bez komentára ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve filmech o cestování v čase se stejně vždycky většinou ztratíte a je fakt, že já byl tady už v půlce zmatený jak okurkový salát, nic se nesnažil pobírat a už jen prostě čekal jak to skončí. A skončilo to přesně tak blbě a nudně, jak by jste od filmu s pořadovým číslem 3 očekávali. Naštěstí tu je pár zajímavých postav, občas až nechtěný humor (když hlavní hrdina během dost energické soulože najednou odmítne pokračovat, nebo to znásilnění, respektive rozhovor po něm) ale dodívat se na to dá. Asi bych měl jít do dvou předchozích dílů, abych zjistil proč měl někdo chuť točit třetí. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak jako šla dvojka přesně po stopách prvního dílů, tak tady je to úplně jiný. Cestování lze ovlivňovat, následky ovšem ne a docela jsem čuměl jak moc se přilila brutalita. Některé záběry a vraždy jsou až hororový. Dost dlouho jsem se ale nudil, nevím proč, ale chytla mě hlavně až poslední 20minutovka, která je víc než dobrá a nechybí celkem nekompromisní závěr, ke kterýmu se v předchozím dílu režisér neodvážil. Pohodová jednohubka. 55% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevrátíš, abys pozměnil svou minulost. Tento třetí snímek je hodně krvavej a je tak trochu krimi. Ikdyž každá cesta zpět opět dokáže pěkně zamotat budoucností. Ale to už víme. Hlavní hrdina se zde vydává do minulosti hledat vraha. Není to však tak lehké. CITÁT - Stvořil jsem sériového vraha........ Nakonec se z toho pro Sama vyklubal docela zajímavý anděl strážný. A jak to tak již v této sérii je zvykem, musíme se vrátit až na samý počátek minulosti, aby mohla vzniknout nová budoucnost. Hip-hop mi k filmu vůbec nesedí. Mohli si ho odpustit. CITÁT - Máš pro nás určitě spoustu historek......... Povedený a ničím nepřekvapující film. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama