Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě velké hvězdy současnosti Adrien Brody (Oscar za Pianistu) a Keira Knightley (Piráti z Karibiku, Láska nebeská, Král Artuš) se potkají v thrilleru, pod kterým jsou producentsky podepsaní Georgie Clooney a Steven Soderbergh. Hlavní hrdina Jack Stars (Brody), veterán z války v Perském zálivu, je neprávem obviněn z vraždy. Sled událostí uvrhne Jacka do péče psychiatrů v rodném Vermontu. Pod vlivem experimentálních léků a moderní psychiatrie uvidí, že může cestovat v prostoru a čase. Na jedné ze svých výprav do budoucnosti odhalí svou nadcházející smrt (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch opravdu dobrých mysteriózních spletenců zabývající se cestováním v čase. Adrien Brody a Keira Knightley mě naprosto uchvátili, hodili se k sobě a navíc hráli výborně.Navíc velké plus za vyvedený konec,který mě dojal. Nejedná se o žádnou sci-fi slátaninu, jak by se mohlo zdát, celou dobu se mi líbila tajemná atmosféra a kamera. Nejspíš se tu pár nedomyšleností a nelogičností najde, ale čert to vem, to u cestování v čase vždycky.. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Život je kruh... žijeme ho a můžeme si bejt jistý, že jednou se dostaneme do chvíle, do určitého bodu toho kruhu, kde už jsme jednou byli a podle toho, jak jsme se při poslední návštěvě chovali, ať proběhla před nebo po tom, co jsme tu teď, se bude právě to naše " Teď " odvíjet... Nevěříte? To je mi líto.... Nerozumíte? Tomu se nedivim... páč sem to napsal dost nesrozumitelně ač jsem se snažil :-) ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Bylo mi 27 let, když jsem poprvé zemřel. Dneska v noci umřu. Je to můj osud. Velmi zajímavý filmový počin. Toto téma mám rád. Zvlášť, když na vás z každého milimetru psychiatrické léčebny dýchá depresivní nálada. Tomu odpovídá i hudba a především hlavní hrdina. Vzpomínky. Desiluze? Vše bylo dobře rozehráno, nastartováno. Ale v závěru tomu došel dech. A to je velká škoda. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný thriller u kterého se spíš než cokoliv jiného budete nudit. Příběh se okatě inspiruje Butterfly effectem a i když ho Jacket herecky překonává, scénářem mu nesahá ani po kotníky. Celý příběh je hodně nedotažený - klouzá po povrchu, ale nikdy se nepokusí zajít hlouběji. Scény ze skupinové terapie ve mě silně evokovaly vzpomínky na Přelet nad kukaččím hnízdem. Adrien je dobrý, ale občas mi jeho podivné úsměvy ve filmu neseděly, Keira je hezká, Krisovy oči strašidelné, celkově tak 65%. P.S. Jméno Boback v anglické výslovnosti je opravdu prdel;). ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

"Hodnější" a přehlednější variace na 12 opic. Hlavní předností snímku je Adrien Brody, kterému člověk opravdu věří cokoliv. Velmi dobří jsou i Kris Kristofferson a Jennifer Jason Leigh, jen Keiře jsem její utrápenou hrdinku nesežral. Škoda, že tvůrci rezignovali na nějaký hlubší a silnější závěr, mohl to být nezapomenutelný film... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Podľa režiséra Johna Mayburyho mala byť milostná scéna medzi Jackom (Adrien Brody) a Jackie (Keira Knightley) pôvodne dlhšia, ale musela byť skrátená, pretože sa americkému testovaciemu publiku nepáčila pasáž, ktorá zahŕňala nahotu. (misterz)
  • Film je částečně natočen na motivy románu Jacka Londona "The Star Rover" (u nás vyšel pod názvem "Tulák po hvězdách"). (Terva)

Reklama

Reklama