Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy opravdu síla! Po vyčerpávajícím spoileru uživatele Flipnic už nezbývá co k filmu víc dodat. Jen tedy moje převažující pocity a dojmy - zvrácenost, zkaženost, hnus a tak podobně. Velmi zlověstná a zlovolná atmosféra. No ale zároveň i velká nadsázka. Ale stejně bych lidem s citlivými dušemi tento film nedoporučoval (což je pro ty ostatní lidi myslím dobré doporučení). Jako dlouholetého diváka horrorů a thrillerů mě už málo co dokáže v tomto žánru překvapit, ale tomuhle nízkorozpočtovému snímku se to tedy podařilo. Dobré, opravdu dobré (tedy vlastně špatné!) ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak nevím... Je tohle zombie film nebo ne? Těžko říct, protože pod typickým zombie filmem si většina lidí představí něco úplně jiného, ale přitom tady očividně jeden zombie (nebo spíše zombice) je... no, rozhodnutí nechávám na jiných, pro mě to zombíkovina je:). K filmu samotnému řeknu tolik, že příběh je zajímavý a poměrně originální. Dva výrostci se poflakují po starém blázinci (mimochodem docela děsivém) a v jedné odlehlé místnosti najdou holku zabalenou do igelitu. Myslí si, že je mrtvá, ale ona se nakonec probere... ovšem není tak docela normální. Nejen, že nemluví, ale jak později chlapci zjistí, nejde ani zabít. Co s ní? V tomto ohledu mají hoši dost rozdílné názory. Jeden je pro to nějak jí pomoci a druhý si z ní chce udělat sexuálního otroka. V tenhle moment se začíná děj rozjíždět. Spory mezi chlapci se vyhrocují, o mrtvé dívce se dozvídá stále více lidí a spory se vyostřují, až vše skončí tragicky. Tolik k ději. Herecké výkony sice nejsou kdovíjak brilantní, ale téma a místy docela hutná atmosféra posouvají film na úroveň těch lepších hororů, které byste si neměli nechat ujít. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Za tých pár korún slušné. Zo začiatku to vyzerá, že pôjde o explotation (ne)nápadne inšpirované francúzmi, no to sa to ono iba tak tvári, zrazu sa to zmení, zvolní a skončí niekde pri klasickom americkom hororovom undergrounde, tentokrát pre zmenu s nápadom a príjemnou záverečnou pointou. Keby sa tej romantike v závere dalo aspoň trochu veriť, mohlo to byť za štyri. A tiež keby hlavnú mužskú úlohu nehrala neschopná atrapa Brandona Leeho. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Né. Zmršený dobrý nápad. Zápletka: dva outsideři se místo školy vydají do prostor starého opuštěného blázince, v jehož útrobách najdou tělo na první pohled mrtvé dívky. Ta je ale k jejich překvapení stále naživu, a to i poté, co ji několikrát za sebou zabijí. A pěkně dravá, vychrtlá mrcha je to. Tak co s ní..... svázat a šukat přece. První půlka by šla, jenže pak to zabředne do teenagerských sraček a nezajímava, navíc hlavním hrdinou je mně nesympatický emo typ. Mrtvá holka mohla být hezčí. Jako film to pořádně nemá hlavu ani patu - onen 'slepenec žánrů' (včetně romance) a podivnost mi v tomto případě přišla na škodu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad (sexy spútaná zombie), zaujímavý teenagerský príbeh bez jedinej sympatickej postavy, prekvapivé zvraty (pes, benzínka, koniec) a podarená atmosféra s nejakým tým shock momentom (ako som sa strhol keď sa mu do sna zaplietla zombiemrdka a bafla =)) a prekvapivo remeselne natočená divnosť je na svete. Thumbs up! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama