Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po pravdě mě obsah filmu vůbec nezaujal. Ale hodnocení zdejších hororových kolegů mě přesvědčilo, že to asi tak špatný nebude a tak jsem tomu dal šanci. Udělal jsem chybu. Měl jsem dát na svůj instinkt. To byla hrozná 3,14čovina. Dva 17 letí týpci najdou v opuštěné budově tělo. Mrtvolu. Jenže po chvíli se tahle mrtvola zdá být až moc živá a tak si z ní udělají šukátko. Dál už příběh nebudu popisovat abych nespoileroval. Každopádně tohle se u mě absolutně minule účinkem. Čekal jsem,že by to mohlo zachránit gore, ale toho tady moc není. Konec je spíš úsměvnej. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na tom filmu je povedená jen hudba a závěrečná půl hodina - akorát člověk musí akceptovat, že to absolutně nedává smysl a postavy se chovají o dost hloupěji než (jak tady trefně uvedl uživatel lamps) Homer Simpson... takže povedená je v ní jen atmosféra, nic jiného. A ještě ten námět je originální, když už nic jiného. Celé je to o dvou strašně nesympatických pitomcích, co vlezou do opuštěného skladu, udělají tam bordel a najdou zombie holku. A samozřejmě je nenapadne nic jiného, než si to s ní rozdat. Pak k těm dvěma přibude ještě jeden chuj, pitomější než ti dva dohromady a sranda může začít... Dál děj popisovat nebudu, ale celou první hodinu je to strašná nuda skoro o ničem, jen je to samoúčelná úchylárna bez jakékoli větší psychologie (jen naivní, jak z průměrného teen slasheru - a to navíc jen u jedné postavy...), pak tam přijde jedna překvapující scéna, která ale v následujícím průběhu filmu vůbec nedává smysl a pak až do konce filmu to je celkem odhadnutelné a bez nějakého pořádného zvratu. Kdyby se tam aspoň ty postavy nechovaly tak tupě, kdyby to aspoň trochu dáválo smysl, asi bych to tolik nekritizoval, ale takhle je to prostě špatné. Ale čistě jako hororová komedie by to fungovalo skvěle, ostatně, u některých scén jsem se smál už takhle (třeba u díry v břiše... já vím, je to morbidní a hnusný, ale to by fakt napadlo jenom totálního idiota :D). Slabé 2* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý snímok, hlavne po obsahovej stránke. Dvaja flákači nájdu v suteréne opustenej budovy záhadnú nahú ženu a rozhodnú sa ju trocha "preskúmať". Zatiaľ čo jeden je za neobmedzené užívanie si s ňou, druhý ju chce odviesť k lekárovi... Treba uznať, že pár vecí tu bolo poriadne pritiahnutých za vlasy. Napríklad chalanom hrozne dlho trvalo, kým prišli na to, že ide o zombie slečnu, pritom že ide o "nemŕtvu" by predsa malo byť jasné každému s IQ od 50 vyššie, minimálne od momentu jej "zastrelenia" a oživenia. A to nehovorím o samotných sexuálnych radovánkach, buď boli chalani tak hlúpi, alebo tak zvrátení, neviem. Slovo "nákaza" bol pre nich asi príliš abstraktný pojem, pretože ich táto možnosť ani raz nenapadla, až na záver. Oboje sa mi zdá dosť zlé. Popravde, celý čas som bol zvedavý hlavne na koniec, ako sa to celé uzavrie. Na moje prekvapenie to neskončilo vôbec zle, takže rád prihodím jednu hviezdu navrch, aj napriek tým pár zmieneným absurditám, ktoré niekedy dosť iritovali. Keď však človek vypne mozog a nerozmýšľa, tak sa to dá. 70/100 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Disturbing and Sleazy" ... asi tak by se dal označit tento velice zvláštní a zajímavý počin, který stojí někde na hranici exploitationu, horroru a thrilleru ... ale divák vnímavější si v něm nalezne v podstatě mnohem víc a tím je romantika ... Prostě si představte, že dva týpci, jeden dominantní, agresivní, ale velmi inteligentní a druhý mírně šikanovaný, a zamilovaný do jedné školní dívky (která má kluka), najdou v jakýchsi starých kotelnách "cosi" ... Nahou dívku připoutanou naznak ke stolu, trubkám, s roubíkem v ústech. Brzy zjistí, že dívka je jak velice nebezpečná a agresivní, má obrovskou sílu a kouše kolem sebe jak se dá, tak je vlastně mrtvá ... nebo prostě "neživá". Nejde zabít, neublíží ji ani střely z revolveru. Tak a co s ní? Pro mladého nadrženého kluka dost palčivá otázka a pro diváka časem také ... A tak si vlastně řeknou, že když už je mrtvá, mohou ji ošoustávat jak se jim zlíbí, tedy alespoň ten dominantní z dvojice na to má spoustu těžko protiargumentujících vysvětlení proč ne. Proč to nedělat. A kolem této dívky se film točí stále dokola, máme tady nechuťárny, násilí, šikanu, brutalitu, krev, trochu těch goreefektů ... Protože toho vůdčího šmejda nenapadne než ji nabídnout dalším kamarádům a ve finále - z hlediska, že je to vlastně zombie, a koho pokouše, ten se stane také nesmrtelným ... nenapadne partu kluků nic jiného, než si objekty svých nadržených kalhot rozmnožit tím, že prostě nechají pokousat dívek víc a tím je změní na zombie atd.,atd. ... Zůstane jen u nápadu, ale ten stěžejně rozehrává bizardní myšlenku, jestli je zlo, když znásilňuju zombii - neživou mrtvolu, nebo živou dívku ... Každopádně hlavní myšlenka tkví v něčem úplně jiném, aspoň tak jsem to pochopil. Film a všechny ty problémy kolem zombie v kotelně jsou jen analogií k nešťastné lísce hlavní postavy, hlavního týpka... Celý film krásně vykresluje, že prostě s holkama to není vůbec lehké, ba někdy sakra těžké a když holka nechce, tak to prostě nejde a když ji člověk zlomí, se zlou se potáže ... Nenaplněná láska je podle mého hlavní myšlenkou na pozadí HODNĚ DIVNÉHO filmu a ujetého exploiťáku ... Každopádně musím říct že je to velice originální film, nic podobného jsem nikdy neviděl ... ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Absurdný, zato ale veľmi zábavný kúsok s originálnym nápadom a relatívne slušným prevedením. Herci predviedli pomerne presvedčivý výkon, soundtrack je výborný a scenár si drží dobre, aj napriek tomu, že výskyt chýb je celkom plný. Deadgirl nie je žiadnou bombou, no diváka si pri sledovaní drží, sú tam náznaky atmosféry a minimálne aspoň ja som sa bavil. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama