Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 2
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Zíza k tomuto seriálu (3)

Kurošicudži (2008) 

Ze začátku jsem si říkala, ale jo, to docela ujde. Pak jsem občas musela trochu popohnat čas, protože mě to nudilo, ale poslední asi 2 díly byly zase zajímavé, takže dávám lepší 2*. Pro dívky je tu výborný Sebastian, u kterého je velmi jednoduché zaslintat a zavzdychat. Pro ty, jež uspokojují lolita-chlapci je tu Ciel. Pro ty, jež uspokojuje infantilní homor, jsou tu tři neschopní sluhové. Pro ty, jež mají rádi "zlé" anděle, je tu hlavní záporák. Pro ty, jež mají rádi smrtky, které mají stejné choutky jako většina mladých dívek, je tu Grell Sutcliff. Pro ty, jež mají rádi dlouhovlasé a humor milující hrobaře, tak tu také jednoho najdopu. Pak se tu také najde kari. Budete vědět, jak udělat to nejlepší. No, shrňme si to - najdete tady toho opravdu hodně (spousty fanservisu mimo jiné), ale dohromady to hraje dost divnou melodii. Což je škoda, protože bych ráda dala alespoň ty 3* (už kvůli Sebbymu a Grellovi), jenomže to by nebylo spravedlivé. Radar na fešáky! ()

Season 2 (2010) (S02) 

Abych se přiznala, tak se mi to líbilo - v průběhu - více jak jednička, proto to má také o hvězdničku navíc. ALE co ten konec? Nechal mne chladnou, takový nemastný-neslaný. Rozebírat jak Alois byl sadista a svým způsobem opravdu nechutná postava se mi nechce, že si Ciel udržel cosi ze své vznešenosti, že Claude byla jen levná napodobenina Sebastiana z jedničky, že Sebastian tady už nebyl tak cool, že Grell sice vystoupil, ale jen slintal nad Sebastianem a jeho "kosa" byla použita málokdy, že jsme tu viděli všechny staré známé, ale naštěstí neotravovali dlouho, protože to bylo zaměřeno spíše na Alois/Ciel (ne, teď je opravdu nepáruju a ani to neplánuju), že Hannah a ti tři poskoci mě celkem štvali, se mi také nechce. Tak nějak to v průběhu bylo fajn, dokonce se stal zvrat, se kterým jsem absolutně nepočítala (ale následně byl trochu pohřeb tento zvrat; nevadí, přežijeme). Takové slabé 3*, které by nemusely být tak slabé, kdyby ten konec tak nezmršili. ()

Book of Circus (2014) (S03) 

Opět tu máme pekelného Sebastiana a jeho pána Ciela, kteří tentokrát dostali za úkol od královny zjistiti, kdo v londýnských ulicích unáší malé děti. A tak se dostávají v přestrojení do cirkusu, ke kterému vedou všechny stopy. Je to krátký příběh, který nám dá jen ochutnat trochu z Kurošicudži, aby ve chvíli, kdy to divákovi zachutná, řekl: „Ne, ne, to stačilo, pac a pusu,“ a zabouchl dveře. Skvělá reklama na mangu. Příběh není špatný, i když je poměrně jasné, o co tam běží a lze většinu předvídat, stejně koukáte a nijak zvlášť se u toho nenudíte. Nejprve se to tváří jako filler, ve kterém se pokouší naučit Ciela se usmívat, takže zažíváme rozličné veselé situace, ale později příběh nabere na vážnosti a začne bitka na několika frontách, kterou jsem si užila. Končí to v podstatě jako hraný film – takoví jsou lidé, Sebastiane. --- Ano, jsou, proto mi přijdou zajímaví. Tečka. Neurazí, fanoušky potěší. Lehký nadprůměr. ()

Reklama

Reklama