Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

filip.novak odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se diví, že se katastrofickými TV filmy (s katastrofální kvalitou) roztrhl v poslední době pytel, ale mě to nepřekvapuje. Poptávka po tomto druhu filmů očividně je, o lidech je známo, že jsou kulturní barbaři a ke štěstí jím stačí špatný film s ještě horším scénářem, o tricích raději nemluvím. Ale běžný divák Franta vidí pouze film o tom, jak se ničí New York, a řekne si „Fíííííha, to bylo napínavý ... a jak to tornádo zničilo tu sochu ... to bylo vzrůšo.” Divák je spokojen, peněženka producentů taky, jenom kritici a filmoví fanoušci si rvou vlasy. Tfuj. ()

Echelon1 odpad!

všechny recenze uživatele

No, zo začiatku to vypadalo na celkom dobrú 1*. Ale ako to išlo ďalej a ďalej...Nakoniec sa z toho stal odpad! Čo je škoda. Efekty, to hádam nemusím ani pripomínať, samozrejme klišovité, smiešne dialógy- "Je to svetový problém."__"A toto je svetové mesto." A tých blbostí...Ľudia zamrzli (žeby Deň po tom?), ale tu sa to stalo len tak, bez zmyslu, samozrejme nezlomnosť a hrdosť amerického národa (tu to len umocňuje hroznú stránku filmu), mini-tornáda (vždy bola pri nich zima, museli byť veľmi silné, keď stiahli chladný vzduch z hornej atmosféry, pri tom ich ale naháňali deti), koniec filmu a mnoho krádeží z iných filmov... Strašné. ()

Reklama

Crackonosc odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka cca šesti lidí pomalu postupuje chodbou v jednom z vysších pater mrakodrapu, když tu se proti nim náhle vynoří kulový blesk, což jeden -zřejmě náčelník party snů- komentuje slovy "Najde si to cestu dovnitř!", načež všichni zkamení na místě. Poletující prskající koule si to klidným tempem přištráduje až ke skupince dobrodruhů, ladně obkrouží nejpomalejší kus stáda, švihem ji odpálí od smečky a zmizí. Naši kreté- pardon hrdinové se SAMOZŘEJMĚ rozhodnou, že si ohořelou mrtvolu prohlédnou zblízka, aby měli nějakou tu šokézní vzpomínku na trauma toho dne. A to ja ta chvíle, na kterou všemi mastmi mazaný blesk čekal! Ve chvíli kdy jsou zvědaví tupouni u ohořelé hromádky nejblíž, vyskočí prohnaný kuláč zpoza rohu a dá se do pronásledování roje po lobotomii. Hlavní trubec však navede vystrašené ovečky do kanclu a drze zabouchne dveře dřív, než se k mim stihne přidat i elekřinou zářící pronásledovatel. Tomu pak nezbývá nic, než číhat za dveřmi. - Takže asi tak! Tohle mimochodem je scéna, která ve filmu FAKT je! :-) ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Další z řady katastrofických filmů, ale tenhle se mi trochu víc líbil. Nejsou tu žádné trapně přehnané triky a efekty, jen prostý příběh o tom, čeho ještě by matička příroda mohla být schopna, když se nadále budeme chovat takhle nezodpovědně a že vypořádat se s tím bude sakra drahé. Podle mne si tři hvězdičky zaslouží.. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Malé větrné víry, které spíše pobaví než vyděsí se náhle mění na velká tornáda, která pak devastují různé části New Yorku. Jediný, kdo může celé město zachránit je meteroložka Cassie Lawrence (Nicole de Boer), která se nevšedním úkazům snaží přijít na kloub. Musí ale pospíchat, neboť vědci z NASA se snaží o totéž, a jejich pokusy celé procesy naopak ještě urychlují ... Tak tenhle film představuje všechno, co si můžete představit pod pojmem Odpad!. Jednotlivé postavy se chovají tak (s prominutím) blbě, že by tomu jeden ani nevěřil (pár příkladů - mladá dvojice se potácí v podzemí, a když dojde k vratům se zámkem, párkrát do něj drbne a jdou zpátky. To by se tam nenašel kus trubky, kterým by ten řetěz rozbili? nebo když odešlou SMS z cizího čísla, tak velechytrou doktorku nenapadne kdo by jí o své poloze mohl informovat?). Nu což, čekal jsem, jestli se z filmu něco vyklube nebo ne - a nezlobte se na mně, že to prozradím - je to sračka až do konce. Navíc se pan režisér nenápadně snažil naznačit, že by to mohlo mít i druhej díl - já říkám, jen to ne... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama