Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát aspoň jednu, za scénu s obojky. Ale ne, nejde to. Je to typický kanadský televizní katastrofák. Film padlý na palici, s debilním dějem i námětem, strašnou režijí a nulovými hereckými výkony. O tricích nemluvě, to ja kapitolka sama pro sebe. Otázka je, jestli nám naše televize tyhle sračky vybírají záměrně, podle nějakého děsivého tajného plánu na likvidaci divákova IQ, nebo jestli prostě Kanada natáčí jenom sračky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takács se po pavoucích a bůh ví čím ještě pokouší natoči katastrofický film. Ale kde jsou třeba takový Ice spiders aspoň zábavný tam je NYC zatraceně nudný. Efekty mi u filmu nikdy nevadí, blbosti odpouštím, hlavní je že film nenudí. Ale bohužel tady i když má zajímavý provedený a nápad tak dost nudí, scény pod rukou sochy bych úplně vypustil protože jsou naprosto nezajímavé, škoda že nakonec nedostalo víc prostoru ono tornádo, takhle koukáme jen na bandu pošahanců co se snaží zastavit tornádo, film nepostrádá ani většinu klišé, jako třeba vláda která to chce udělat po svém. Efekty jak jsem řekl mi nevadí a proto jsem si film užil ještě víc. Jenom prosím režiséra Takácse, i když vím že nic podobného jako skvělé The gate už nenatočíš, kašli na ty katastrofické filmy(nomen omen) a toč blbůstky se zvířatama typu Mosquito man či Mega snake, u těch se člověk aspoň nenudí. ()

Reklama

Triny odpad!

všechny recenze uživatele

uuu, to byl nádherný a přínosný film!! *vypnout lhací režim* Eh, jako co to mělo být? polovinu filmu jsem nedávala bacha, pže dialogy typu - "Nasa je banda byrokratů - jedině mé řešení je správné.." "jste blázen doktorko", mě vyloženě vytáčely.. A když jsem se donutila na chvilu se soustředit, bych se jako zase "vnořila" do děje, tak tam najednou lítal nějakej červenej kulovej blesk a taky tam všude probíjely schody a nějaké zelené něco.. no přípomínalo to Ghostbusters...a tak jsem si je šla pustit a byly mnohem lepší než nějaký ušmudlaný tornádo s pudlem s mašlí na konci...:D:P ()

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Milí páni vodiči autobusu nám počas (úmornej!!) cesty do Londýna boli ochotní zapnúť niekoľko filmov. Väčšina z nich bola slušná a ubehla rýchlo, no Tornádo nad New Yorkom mi len predstavilo nový odtieň tunajšieho hodnotenia "odpad". Ak som za zmysluplnejšie považoval sledovanie nemeckých diaľnic, niečo s tým filmom fakt nebude v poriadku. (10%) ()

corona 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť pekné tornádo pustite si ho radšej na youtube v tomto filme sa ho nedočkáte. A prečo to skoro vždy schytá Paríž? Lebo ten ako jediný dokážu Američania z európskych miest identifikovať /aj to len keď ukážu Eiffelovku/. Ako som už dávnejšie raz napísala, jedinou katastrofou je sledovať tento film. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama