Reklama

Reklama

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Je tu jeden paradox, kterej spojuje většinu těchto "wanna fuck" filmů. Jsou určeny pro teen mláďátka, kteří se při sledování budou smát generačním loserům, trochu je litovat a nakonec jim přát vytoužený pich. Jenže většina postav v obřím šourku s těmito filmy svým loserovstvím přesahuje hranici uvěřitelnosti a poletuje si v říši trapného ireálna, světlá a koukatelná výjimka jako Sexbomba od vedle funguje přesně díky popření tohoto. Jenomže problém nastává v momentě, kdy oni zoufálci nejzoufalejší jsou po většinu času filmu blíže sexu než divácká cílovka za dobu celýho svýho studia a ještě k tomu s kočičkama, které několikanásobně přesahují požadovanou míru sex appealu střední školy. To diváka nevede k žádoucímu výsměchu postavě, nýbrž k zamyšlení nad vlastní situací s tím, že zářezový happy end není pak ničím jiným než velkým výsměchem z opačný strany, tedy od tvůrců k divákům. V loserovských komediích se pak prakticky obrací subjekt a objekt ve vztahu diváka a filmové postavy. Btw konkrétně k filmu American Pie Presents: The Book of Love nemá cenu se vyjadřovat. To je jako porovnávat recepty na Cuba Libre. ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem začal trochu sympatizovat se Erikem Stiflerem (American Pie 5,6) se zde objevují nový herci, na které si momochodem nezvyknu a zvykat ani nechci. Film se snaží budovat na první trojce, kterou nejspíš ani neviděl. S novými herci novější odpor.. Takže, bud udělat pokračování na 1,2,3, nebo 5,6 - jinak to nevidím! Prci, prci, prcičky: Kniha lásky aneb jak i největší bečka(která se snaží připomínat Finche) může zabodovat u kapitánky roztleskávače, jak se matka snaží být Noah Levenstein, aneb všechno zlý, je pro sex dobrý ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zabijak. Nie v tom zmysle, že by som si chcel vystreliť mozog, ale je to na zaplakanie, čo sa so sériou Prcičiek stalo. Tento diel, je absolútne zbytočný. Síce sa snaží o prepojenie s pôvodnými filmami, ale nefunguje to. Stále je to o parte týpkov, ktorým sa stávajú trapasi, potom prídu k obrovskej životnej pravde, ktorú mali celý čas pred nosom a nakoniec všetci svorne zasunú a vyberú sa do dospelého sveta ako dospelý a múdry ľudia. Lenže to by sa ešte dalo prekúsnuť. Pretože film sa príliš nesnaží hrať na niečo iné ako infantilné soft porno. Lenže akonáhle tam prídu počítačové efekty - viditeľné hlavne pri digitálnom losovi - jednoducho je niečo v neporiadku. Postava Stiflera, zbytočná, neznesiteľná a nevysvetlená. Síce sa jednalo o troch sympatických chalanov a tri fajn baby, ale celé to bububu okolo prvého sexu, nebolo ničím invenčné a skôr nudilo ako bavilo. Diel, ktorý sa snažil vrátiť na začiatok a pritom zabudol, že v rámci série je o niekoľko tried nižšie. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jak kdyby v Americe někdo chtěl prožít, pro Evropana známý Americký sen, a na základě značky starý už takřka dvacet let, se rozhodl natočit film, který bude lautr némlich to samý s nekonečnými odkazy na první díl a s takovejma trapákama, že Vám za ně bude trapně víc, jak jim samotným ve filmu. Hrůza a děs. Nechápu, kam tahle série dokázala zajít. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po několikátém zhlédnutí a hlavně zkušenosti s nejnovější (a nejtragičtější) inkarnací Girls' Rules musím o hvězdu zvýšit hodnocení. Děj se alespoň točí okolo bájné Bible, která se do té doby jen mihla v prvním dílu série, každý z úhlavní trojice dostává aspoň trochu prostoru, nechybí zde nechutnosti, nahotiny, ujetý humor a zkrátka celý film je v únosné míře zábavný. Plus zde alespoň v malé míře figuruje charismatický pan Levenstein, bez něhož si nedokážu sérii Prciček ani představit (pomrkávám na Girls' Rules). Zpracování taky není úplně zlé, film nepůsobí až tak amatérsky. Mezi kazy patří např. zdejší inkarnace Stiflera, Dwight, který je jako postava absolutně nepřesvědčivý a vůbec zde ve výsledku nemusel být. Stejně tak mě zklamala holka, která se snažila během filmu neustále Stiflerovi něco říct. Že by těhotenství? Ani náhodou, pravda je trapnější, než by si jeden mohl myslet. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)

Reklama

Reklama